Naisen euro on 84 senttiä.

Mar 08, 2023

Tiesitkö, että naisen euro on edelleen vain 84 senttiä? Oletko sinä tehnyt toimenpiteitä kuroaksesi umpeen tuon miesten ja naisten välisen eron? 

  

Mä olen itse päättänyt kuroa umpeen tuon eron sijoittamalla ja perustamalla mm. lähes passiivisia tuloja ja varallisuutta kerryttävän yrityksen, jonka nimikin on Closing the Gap Oy. 

  

Sen lisäksi tällä hetkellä saan kk-palkkaa osa-aikaisena työntekijänä pörssiyhtiölle myymässäni ex-yrityksessäni ja lisäksi saan sivutuloa tästä digitaalisesti toimivasta valmennusyrityksestäni.  

  

Kuron umpeen tuota naisen euroa (olenhan neljän lapsen äitinä viettänyt myös vuosia kotona lasten kanssa) ja samalla elän elämääni kuten haluan, vapaana ja tyytyväisenä arkeeni ja elämääni.  

  

Yrittäjistä naisia on  35%. Heistä alle 2000€ kuukaudessa ansaitsee  40%. Miehistä sama luku on vain 25%.  

  

Vain 10% naisyrittäjistä kuuluu ylempään tuloluokkaan. Miehissä puolestaan joka neljäs yltää tähän. 

  

En pidä tästä asetelmasta. Näissä luvuissa on vielä paljon parantamisen varaa.  

  

Toivottavasti 10 vuoden päästä tilanne on jo eri. Haluan olla mukana tässä muutoksessa ja omalta osaltani auttaa naisyrittäjiä parantamaan yrityksiensä kannattavuutta. 

  

  

Se mitä toivoisin itse voivani lisätä yrittäjyysvalmentajana ja mentorina, on naisyrittäjien rohkeus tavoitella unelmiaan ja kurottaa entistä korkeammalle.  Rohkeus ryhtyä oikeisiin tekoihin ja uskoa omaan menestykseen.  

  

Jokaiselle menestys tarkoittaa kuitenkin eri asiaa.  

 

Se voi olla mahdollisuus lyhyempään työaikaan, vapauden tunne, parempi tulotaso, taloudellinne riippumattomuus, passiiviset tulot tai mahdollisuus elää omannäköistä arkea helpommin. 

  

Tärkeintä näiden asioiden saavuttamiseksi on rohkeus, toiminta ja konkreettiset teot. Ja edes pienen pieni riskinottokyky. 

  

Aloita konkreettisesti ja systemaattisesti tekemään asioita ja muuttamaan elämää haluttuun suuntaan haaveilun sijaan. Uskalla heittää uskomukset romukoppaan ja ota tilalle menestyjän ajatusmaailma. 

  

Uskalla tehdä päätöksiä, jotka nyt pelottavat ja tuntuvat jopa riskeiltä. Ilman riskinottoa ja hyppyä tuntemattomaan et voi kuitenkaan koskaan saavuttaa merkittäviä muutoksia elämässäsi. 

  

Jatkat vuodesta toiseen asiantuntijatyötä toisen palveluksessa kun samalla tiedostat jatkuvasti, että voisit myydä osaamistasi yrittäjänä ja saisit samalla vapauden määrätä omista asioistasi. 

  

Ilman riskinottoja ja investointeja olisin minäkin todennäköisesti työhöni tyytymätön asiantuntija ja vakuutusalan toimihenkilö. Todella surullinen skenaario, en halua edes ajatella sitä tosissani. 

  

Sen sijaan olen nyt sarjayrittäjä ja tyytyväinen elämääni.  

Mutta en olisi tässä, jos en olisi uskaltaa pistää itseäni likoon viisi kertaa yrittäjäksi ryhtyessäni ja lukuisia kertoa näiden vuosien varrella muutoinkin. 

  

Riskinottoa pahempaa on kuitenkin jäädä vain haaveilemaan ja odottelemaan sitä parempaa hetkeä. Sitä ei nimittäin koskaan tule odottelemalla. Silloin on parempi hyväksyä tyytyväisenä nykytilanne. 

  

Yksi oman mentoroinnin ja yrittäjyysvalmennuksieni tavoitteista on parantaa naisyrittäjien tilannetta mm. yrityksien kannattavuuden osalta.  Tämä tapahtuu rakentamalla fiksuja ja hyvinvoinvia yrityksiä, joilla on kasvu -ja kehityspotentiaalia tienata enemmän kun 2000€  kuukaudessa. 

  

Parasta, mitä näin naistenpäivänä voit itsellesi antaa, on rohkeus ja lupa tehdä itsenäisiä ja oman tulevaisuutesi kannalta merkittäviä päätöksiä ja investointeja.  

  

Huomiseen asti sulla on aikaa tarttua -20% alennukseen koskien "Potentiaalista yritykseksi" verkko -ja ryhmävalmennusta.  (koodi EARLYBIRD) 

  

Tämä valmennus on lähtölaukaus siihen uuteen elämään, jossa lähdet tavoittelemaan digi -tai asiantuntijayrittäjyyttä tai modernia palvelualan yrittäjyyttä, joka tähtää tuon 40% paremmalle ansaintapuolelle. 

  

Toisaalta, jos mielit tulotason nostoa kannattavalla sivubisneksellä, sekin on loistava vaihtoehto ja sivutulona 2000€ kuulostaa kelpo summalta kuukaudessa. Se on erittäin saavutettavissa oleva vaihtoehto ja modernin digiyrittäjyyden ansiosta mahdollista tehdä jopa normaalin päivätyön ohella. 

 

Jos olet jo yrittäjä, ja haluaisit tulevaisuudessa kuulua 10% naisyrittäjien vähemmistöön, autan sinut siihen pisteeseen mentorointipakettien avulla.

  

Hyvää naisten päivää rohkeat naisyrittäjät ja sellaiseksi haluavat naiset.  

  

Toivottavasti rohkaistut ottamaan ohjat omiin käsiisi. Päätöshän on täysin sinun! 

  

P.S Jos vielä epäröit yrittäjäksi ryhtymistä, osallistu ainakin tähän 20.3 pidettävään maksuttomaan koulutukseen, jossa kerron askeleet menestyvän modernin digiyrityksen rakentamiseksi. 

Täällä voit tutustua yrittäjyysvalmennuksiin tarkemmin.

Lue lisää

Liity VIP listalle

Vippiläisenä saat inspiraatiota ja tietoa yrittäjyydestä, yrittäjänä menestymisestä ja vinkkejä siihen miten ryhtyä yrittäjäksi.