Ilmaista digimarkkinointia fiksun markkinointistrategian ansiosta!

Apr 19, 2023

Yksi oman bisnekseni tärkeimpiä kulmakiviä ovat fiksut ja aikaani säästävät strategiat.

Fiksuilla strategioilla on useita hyötyjä yrityksellesi ja yrittäjänä myös sinulle itsellesi. Ensinnäkin, fiksu strategia säästää sinun aikaasi ja rahaasi valtavasti. 

Hyvin suunnitellun ja fiksun strategian avulla voit keskittyä olennaiseen, kuten siihen miten voit parhaiten palvella asiakastasi sekä kehittää ja kasvattaa liiketoimintaasi. 

Ja mielestäni ennen kaikkea tärkeimpänä: miten voit viettää fiksujen strategioiden ansiosta lisääntyvää vapaa-aikaasi.

Fiksu markkinointi -ja myyntistrategia mahdollistaa mm. sen, että vaikka sinä et juuri silloin panostaisi aikaasi myyntiin tai markkinointiin, sitä tapahtuu silti automaatioiden ansiosta taukoamatta.

Oma digimarkkinointini on fiksun markkinointistrategian ja automaatioiden ansiosta minulle ilmaista. Itse voin olla vaikka padelia kun samalla automaatiot hoitavat myyntiä puolestani. Kätevää vai mitä!

Todettakoon nyt tähän väliin, että ei automaatio kaikkia myyntejäni hoida. Mutta antaa se todella hyvää vetoapua minulle ja mahdollistaa sitä myöten myös ilmaisen liidimarkkinoinnin.

Markkinoinnin automaatio on yksi koko strategiani kulmakivistä. En uskalla edes arvella miten paljon se säästää aikaani. En edes kehtaa sanoa ääneen, miten vähän aikaani joudun käyttämään viikossa tämän yritykseni pyörittämiseen.

Olenhan samanaikaisesti töissä myös liiketoimintajohtajana entisessä yrityksessäni ja lisäksi minulla on neljä lasta. Nuorin heistä on vasta 1,5 vuotias, joka on hoidossa vain 18h / vko!  Ehdin myös reissata ja harrastaa padelia ystävieni kanssa.

En ikinä maailmassa voisi yhdistää tätä kaikkea ilman äärimmäisen fiksusti ja tarkasti rakennettuja yritykseni strategioita.

Tiedän, että moni nykyinen yrittäjä tuskailee sen kanssa, että ei ole aikaa kehittää nykyisen yrityksen strategioita. Ajanpuutteen vuoksi tyydytään nykytilaan ja helpompia aikoja ei näin ollen ole näköpiirissäkään. Sama meno jatkuu vuodesta toiseen, jollei tee asialle radikaalisti muutoksia.

Ehkä kannattaisi uhrata hetki aikaa muutoksen tekemiselle, jotta voisit tulevaisuudessa nauttia säästetystä ajasta lisääntyneenä vapaa-aikana!

Vasta yrittäjyyttä suunnittelevat, jotka haluaisivat alkaa rakentamaan yritystään fiksusti, eivät tiedä mistä lähteä liikkeelle. Ohjeita ja vinkkejä on netti pullollaan, mutta miten ne sovelletaan käytäntöön jää yleensä hämärän peittoon. 

Lisäksi yksin oman yrityksen strategioiden miettiminen on äärimmäisen hankalaa ja vaativa tehtävä kokeneellekin konkarille. 

Itsekään en olisi selvinnyt ilman mentorini apua. Tarvitsin toiset silmät ja tuekseni, jotta sain lopulliset palaset loksahtamaan paikoilleen.

Kannustan nyt sinua lämpimästi antamaan sitä arvokasta aikaasi hieman joko tulevan yrityksesi fiksujen strategioiden suunnittelulle tai nykyisen yrityksesi strategioiden vahvistamiseksi.

Fiksut strategiat ovat kuitenkin sinulle tulevaisuudessa avain levollisempaan ja stressittömämpään yrittäjyyteen!

Veikkaan, että sellaista yrittäjyyttä suurin osa meistä toivoisi myös omalle kohdalleen.

Jos haluat selvät askelmerkit ja käytännön ohjeet levollisen ja fiksun yrittäjyyden rakentamiseksi, ole minuun yhteydessä niin katsotaan miten voisin olla avuksesi.

Terkuin, 

Emma

 

Täällä voit tutustua palveluihin ja valmennuksiin tarkemmin.

Lue lisää

Liity VIP listalle

Vippiläisenä saat inspiraatiota ja tietoa yrittäjyydestä, yrittäjänä menestymisestä ja vinkkejä siihen miten ryhtyä yrittäjäksi.