MODUULIT
BONUKSET
SUOSITUKSET
KYSYMYKSET
Varaa ilmainen tutustumistapaaminen

Elämän mullistava yrittäjyysvalmennus sekä tuleville että nykyisille palvelualan naisyrittäjille tai digiyrittäjille!

 

Opit rakentamaan levollista ja fiksua yrittäjyyttä sekä kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa ja löydät oman tiesi modernina yrittäjänä 12 viikon aikana 15 vuoden yrittäjyys kokemuksen ansiosta kehittämäni Fiksun yrityksen elementit -menetelmän avulla...

 

...ilman aikaa ja rahaa vievää kompurointia, epävarmuutta tai pelkoja virheistä...

 

...jotta voit nauttia arvojesi mukaisesta ja vapaammasta elämästä sekä kohentuvasta taloudellisesta tilanteesta vaihtamatta jatkuvasti aikaasi rahaan!

 

Ei enää jatkuvassa oravanpyörässä juoksemista, jossa joku toinen määrittelee sinun työaikasi, loma-aikasi, työtehtäväsi ja tulotasosi. Sen sijaan voit itse päättää  miten hinnoittelet osaamisesi, milloin teet töitä, käyt hierojalla tai otat kauneusunet.

 

Fiksusti rakennettu moderni yritys mahdollistaa sinulle aidosti omannäköisen, arvojesi mukaisen, hyvätuloisen ja vapaamman elämän, jossa sinä itse määrät tahdin!

 

 

Anna minulle pari tuntia aikaasi viikossa, niin minä autan sinutkin levolliseksi ja moderniksi yrittäjäksi.

 

 

Tämä valmennus on tehty just sua varten, jos..

 • Haluat olla oman itsesi pomo ja päättää itse tekemästäsi työstä; milloin, mistä ja kenen kanssa työskentelet sekä paljonko palkkaa saat. Haaveilet myös aika -ja paikkariippumattomasta työstä, jossa  herätyskello on kaukainen muisto vain.

 • Toivot vapaampaa, arvojesi mukaista ja omannäköistä elämää, jossa sinulla on itselläsi mahdollisuus määrittää päiviesi kulku ja aikataulut. Et myöskään haluaisi vaihtaa jatkuvasti aikaasi rahaan. Jos olet jo yrittäjä, yrityksesi ei vielä mahdollista sellaista arkea yrittäjänä kun haluaisit.

 • Ehkä haluatkin täyspäiväisen yrittäjyyden sijaan kerryttää varallisuutta sivutoimisena yrittäjänä tai saada lisätulojen ansiosta nauttia arjestasi ilman rahahuolia.  

Lisäksi tämäkin saattaa kuulostaa tutulta..

 • Olet väsynyt kahdeksasta neljään työhön ja elät odottaen lomia ja viikonloppuja. Jos olet yrittäjä, sinua stressaa myynti ja jatkuva aikasi vaihtaminen rahaan.

 • Sinusta tuntuu siltä, että on viimeinkin aika ottaa ohjat omiin käsiisi, mutta et tiedä mistä aloittaa; miten rakentaa houkutteleva brändi, mistä tavoittaisit unelma-asiakkaasi, mistä saisit myyntiä ja miten markkinoida ja viestiä vetovoimaisesti.

 • Yrityksistäsi huolimatta et ole vielä täysin varma minkälaisen yrityksen perustaisit ja miten sen kaiken tekisit oikein. Tai sinulla on jo yritys, mutta se ei vielä pyöri kuten toivoisit.

Tiedän tunteen, sillä itsekin olen aina välillä ollut samassa pisteessä.

Ennen ensimmäisen yritykseni perustamista (ja senkin jälkeen aina välillä työsuhteessa olleena) minäkin tunsin turhautumista toimistotyöskentelyyn tiettyjen työaikojen puitteissa, rajoitettuihin loma-aikoihin ja tiukasti määriteltyyn tulotasoon. 

Halusin itse päättää asioista ja tehdä arvojeni mukaista työtä omilla ehdoillani.

Olen myös yrittäjänä ollut siinä pisteessä, että yritys ei sellaisenaan vastannut elämäntavoitteitani. Töitä oli liikaa, mutta rahallinen korvaus ei vastannut työmäärää ja jouduin toistuvasti vaihtamaan aikaani rahaan. Levollinen ja stressitön yrittäjyys oli vain kaukainen toive!

Voin siis itsevarmuudella luvata..

Että sinunkin on aivan mahdollista saavuttaa levollinen ja stressitön moderni yrittäjyys, joka mahdollistaa sinulle omannäköisen ja arvojesi mukaisen elämän. Pääset päättämään itse lomistasi, työajoistasi, tulotasostasi ja asioista, joiden parissa ylipäänsä haluat työskennellä! 

Tai voit nostaa elintasoasi siten, että sivutoimisen yrityksen ansiosta kerrytät varallisuuttasi tai voit nauttia leveämmin arjestasi ilman rahahuolia! 

Sinä olet yrityksesi CEO ja yrityksesi elää sinun ehdoilla eikä toisinpäin.

Valmennuksen päätteeksi sinulla on...

Avaimet arvojesi mukaisen

yrityksen rakentamiseen.  Valmennuksessa rakennat vahvan kivijalan yrityksellesi, jonka asiosta pystyt saavuttamaan tulevaisuudessa levollista ja fiksua yrittäjyyttä. Vaihe vaiheelta ajatuksella rakennetun tuottavan yrityksen ansiosta, sinä johdat yritystäsi, eikä toisinpäin!

Kukoistava yrityksen ydin

joka mahdollistaa sinulle stressitöntä ja omannäköistä yrittäjyyttä, selkeyttä ja varmuutta tekemiseen, joka mahdollistaa sinulle vapauden määritellä mm. työhösi käytettävän ajan, milloin ja miten kauan lomailet sekä sinulle sopivan palkkatason.

Taito rakentaa puoleensa vetävä brändi,

joka houkuttelee magneettisesti unelma-asiakkaita luoksesi sekä tukee markkinointi- ja myyntistrategiaasi parantaen yrityksesi tulosta.

Moderni ja fiksu markkinointistrategia, 

joka mahdollistaa sinulle levollista ja fiksua yrittäjyyttä, jossa sinun ei tarvitse aina itse vaihtaa aikaasi rahaan!

Markkinointitoimenpiteesi näkyvät suoraan viivan alla myös myynneissä, joita kilahtaa fiksun markkinoinnin vuoksi myös tilillesi sinun nauttiessa vapaa-ajastasi.

Stressitön ja tuottava myyntistrategia,

joka mahdollistaa sinulle tavoitteidesi mukaisen tulotason ja jonka toteuttaminen on mukavaa, helppoa ja vaivatonta!  Opit keinot myydä palveluitasi siten, että se ei edes tunnu myymiseltä! 

Tässä valmennuksessa opit nimittäin tekemään myyntiä fiksulla, mutta varmasti juuri sinulle sopivalla tavalla.

Keinot räjähtäviin lanseerauksiin,

joita voit toistaa kerta toisensa jälkeen palveluidesi myymiseen sekä uusien palveluidesi lanseeraamiseksi tehokkaasti, tuottavasti ja aikaasi säästäen fiksusti!

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit yksilövalmennus

4970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • 6kk kestävän henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa
 • 6 x 60min videopalaveria valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta
 • Mahdollisuuden maksaa valmennus myös omaan tahtiisi osamaksulla . (Minimaksu ensimmäinen erä 10%  kokonaissummasta, jatkossa 5% vähimmäislyhennys.)

 

Osta nyt, maksa kerralla
Maksa osamaksulla 12 erässä

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

 

Muiden valmennettavien kokemuksia

  

... mistä minä tiedän, että myös sinäkin onnistut rakentamaan fiksua ja levollista yrittäjyyttä?

Siitä syystä, että 15 vuoden ja 5 perustamani yrityksen myötä olen löytänyt menetelmän, jota noudattamalla todellakin saavuttaa fiksua, levollista ja stressitöntä yrittäjyyttä, joka mahdollistaa  arvojen mukaisen, omannäköisen ja vapaamman elämän, jossa tulotasosta ei tarvitse tinkiä eikä sinun täydy vaihtaa aikaasi jatkuvasti rahaan!

SAANKO ESITELLÄ

Fiksun yrityksen elementit menetelmä,

jota noudattamalla sinäkin voit minimoida yrittäjyyden riskit, säästää valtavasti aikaa, rahaa ja kyyneliä ja liittyä mukaan muiden valmennuksen käyneiden levollisten ja fiksujen naisyrittäjien joukkoon!

Yrityksen kestävän kivijalan ja yrityksen fiksujen strategioiden rakentamiseen perustuva menetelmä

ei lupaa mahdottomalta kuulostavia (ja epärealistisesti toteutettavia) saavutuksia viikoissa, vaan tämä menetelmä perustuu yritykselle välttämättömiin käytännön asioihin, joiden kuntoon laittaminen on perus edellytys fiksun ja tuottavan yrityksen rakentamiseksi.

Jos haet pikavoittoja ja lyhyellä tähtäimellä nopeita tuottoja, tämä menetelmä ei ole ehkä sinua varten.

Fiksun yrityksen elementit antaa erinomaiset eväät rakentaa kestävää, kannattavaa, arvoihisi perustuvaa ja levollista yrittäjyyttä vielä vuosienkin päähän.

Pääset käsiksi valmennusmateriaaleihin viikottain.

Valmennusmateriaalit ilmestyvät valmennusalueelle viikoittain, mutta välissä on myös ns. implementointiviikkoja, jolloin uutta materiaalia ei tule, vaan työstetään edellisen viikon materiaaleja.

Halutessasi saat käsiisi myös kerralla valmennuksen kaikki moduulit ja materiaalit!

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit yksilövalmennus

4970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • 6kk kestävän henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa
 • 6 x 60min videopalaveria valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta
 • Mahdollisuuden maksaa valmennus myös omaan tahtiisi osamaksulla . (Minimaksu ensimmäinen erä 10%  kokonaissummasta, jatkossa 5% vähimmäislyhennys.)

   

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla 12 erässä

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

Valmennus kattaa seuraavat kokonaisuudet:

MODUULI / VIIKKO 01

Yrittäjyyden pohja

 • Tämä on yrityksen perustamisen tärkein vaihe; rakennat yrityksellesi kestävän kivijalan.  Yrittäjänä sinä puolestaan jälleenrakennat nykyisen yrityksesi kivijalan. Sillä ilman vankkaa kivijalkaa et saavuta koskaan levollista ja fiksua yrittäjyyttä!
 • Kartoitat ja tunnistat sinun potentiaalisi, jotta voit muuttaa osaamisesi tuhansien eurojen rahavirroiksi.
 • Kirkastat omat arvosi, sekä vision ja mission yrittäjänä, jotta voit rakentaa sellaista yrittäjyyttä, joka tuntuu sydämessäsi asti ja jota jaksat uupumatta tehdä vuodesta toiseen.
 • Asetat tavoitteet ja tulevat raamit yrittäjyydellesi, jotta tiedät millaisia strategioita sinun tulee rakentaa saavuttaaksesi unelmoimasi arjen.
 • Tiedät vastaukset yrityksen ydinkysymyksiin, jotta löydät syyn herätä maanantaisin uuteen viikkoon intoa täynnä.
 • Liikeideasi kirkastuu (vaikka sinulla olisi jo yritys), jotta sinä tiedät 100% varmasti mitä kohti sinä lähdet kulkemaan.
 • Raivaat sinua hidastavat uskomukset pois tieltäsi ja otat tilalle menestyjän ajattelutavan, sillä ilman tätä sinun on mahdoton saavuttaa täyttä potentiaalia ja menestystä yrittäjänä.

 

MODUULI / 02 (Ylimääräinen moduuli uusille yrittäjille)

Yrityksen käytännön asiat

 • Tiedostat yrityksen velvoitteet ja käytännöt, jotta tiedät mitä sinun tulee yrittäjänä huomioida.
 • Opit tietämään mitä on Yel, Alv ja muut yritystermit sekä niiden merkitys on, jotta saat varmuuden perustaa oman yrityksen.
 • Osaat valita sinulle sopivan yhtiömuodon ja ymmärrät eri yhtiömuotojen merkityksen.

Tämä on valmennuksen ainoa moduli, jonka nykyinen yrittäjä voi halutessaan hypätä yli.


 

MODUULI / 03

Yrityksen ydin

 • Tämä moduuli on koko valmennuksen sydän, sillä ilman sykkivää ydintä yrityksen suunta on hukassa.
 • Tiedät ja tunnet unelma-asiakkaasi, olet selvittänyt markkinapotentiaalin ja kysynnän, jotta vältyt turhilta yllätyksiltä ja säästät ennakkoon valtavasti rahaa, aikaa sekä murheita.
 • Tiedät, ketkä ovat kilpailijoitasi, mitkä ovat sinun erottuvuustekijäsi ja miten asemoit yrityksesi markkinalla, jotta voit varmistaa todellisen menestyspotentiaalin ja rakentaa yrityksen alusta alkaen kilpailukykyiseksi.
 • Asetat yrityksesi taloudelliset tavoitteet sekä teet erottuvan asiakaslupauksen, hinnoittelet palvelusi ja paljon muuta, jotta varmistat itsellesi myös taloudellisen menestyksen yrittäjänä.

 

MODUULI 04

Brändin rakentaminen

 • Tässä moduulissa rakennat yrityksellesi vetovoimaisen brändin, jotta pääset jatkossa nauttimaan levollisemmasta yrittäjyydestä toimivan brändistrategian myötä.
 • Tulet aloittamaan oman henkilö/asiantuntijabrändisi rakentamisen, jotta pystyt tehdä myyntiä ja markkinointia nollabudjetilla ilman tunnetta tuputtavasta ja ärsyttävästä myynnistä.
 • Luot (tarvittaessa) yrityksellesi visuaalisen ilmeen, jotta erotut markkinalla kilpailijoistasi ja jotta yrityksestäsi tulee tunnistettava ja sinun näköinen.

 

MODUULI 05

Markkinointistrategia

 • Otat haltuun modernin markkinoinnin salat ja opit sekä pääset rakentamaan yrityksellesi automaatioita, jotta sinun ei tarvitse aina vaihtaa aikaasi rahaan, vaan fiksut strategiat tekevät työtä puolestasi silloinkin kun sinä nautit lisääntyvästä vapaa-ajastasi! 
 • Opit tekemään itsenäisesti markkinointimateriaalit, jotta säästät vuosittain tuhansia euroja markkinointikuluja.
 • Luot yrityksellesi toimivan markkinointistrategian, jotta sinulla on mahdollisuus vähentää työmäärääsi fiksun markkinointistrategian ansiosta.

 

MODUULI 06

Myyntistrategia

 • Moduulissa esitellään erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja myydä palveluita ja osaamista ilman kylmäpuheluita, kylmäviestejä ja tunnetta tyrkyttämisestä, jotta löydät niistä varmasti sinulle sopivan tavan tehdä myyntiä tuottavasti ilman ahdistusta myyntityöstä.
 • Sinulla on hallussa modernin myynnin salat ja olet löytänyt sinulle ominaisen tavan tehdä myyntiä, joka tuntuu hyvältä ja tuo tuloksia, jotta et pala loppuun ja jotta myyntisi ei ole jatkuvasti riippuvainen sinun työpanoksesta.
 • Rakennat oman myyntisrategiasi, jonka turvin voit luottavaisin ja levollisin mielin lähteä kasvattamaan toimintaasi, jotta pääset tulevaisuudessa nauttimaan fiksusta ja levollisesta yrittäjyydestä.

 

MODUULI 07

Lanseerausstrategia

 • Sinulla on hallussasi uuden palvelun /tuotteen lanseeraaminen, jotta pysyt tekemään 5 numeroisia palvelulanseerauksia ilman stressiä.
 • Tiedät, miten juuri sinun uusi palvelusi / uudistettu palvelusi kannattaa lanseerata, jotta se tuottaa sinulle rahaa mahdollisimman automaattisesti ja skaalautuvasti.
 • Sinulla on suunniteltuna oma lanseerausstrategiasi, jotta tiedät miten saat tienattua ensimmäiset eurot palvelusi julkistamisesta.
 • Nykyisenä yrittäjänä opit lanseerausstrategian myötä myös tuottavan ja tehokkaan tavan myydä palveluitasi lanseerauksilla.

 

MODUULI 08

Yrittäjänä kasvaminen

 • Tämä moduuli antaa sinulle eväät yrittäjänä jatkoa varten, jotta kehittyminen ja kasvaminen yrittäjänä jatkuu itsevarmasti.
 • Sinulla on selkeä suunnitelma tehtynä tulevaisuuttasi varten, jotta ponnistelusi yritystäsi kohtaan jatkuu varmuudella ja vahvalla osaamisella tulevaisuudessakin.
 • Tiedät mitä ja miten tulet kehittämään ja kasvattamaan yritystäsi jatkossa sekä saat käyttöösi satojen eurojen lisätienausmahdollisuuden suosittelujärjestelmän myötä.

Sekä lisäksi saat kaikki nämä satojen eurojen arvoiset bonukset varmistamaan onnistumisesi fiksuna ja levollisena yrittäjänä! 

Opastus siihen, miten hyödynnät tekoälyä yrittäjänä,

jotta voit tehdä tuhansien eurojen säästöjä vuosittain tekoälyn fiksulla hyödyntämisellä.

Tämän bonuksen avulla opit nimittäin miten voit hyödyntää tekoälyä yritystoiminnassa fiksusti ja järkevästi.

Tulevaisuudessa myös yrittäjien on omaksuttava tekoälyn fiksu käyttö. Valmennuksen bonusmateriaaleissa saat tekoälyn käyttöön heti perehdytyksen, jotta voit hyödyntää sitä myös yritystä rakentaessasi.

Opastus Canvan saloihin

 

Tämä bonus varmistaa, että voit jatkossa tuottaa itse näyttävää ja laadukasta markkinointimateriaalia yrityksellesi, jotta voit yrittäjänä säästää tuhansia euroja markkinointimateriaalien ja esimerkiksi kotisivujesi materiaalien tuottamisessa.

Miten tienata extraa yrittäjänä -minivalmennus

 

Tämän bonuksen avulla maksimoit tienaamismahdollisuutesi yrittäjänä!

Yrittäjän riskien minimoimisen kannalta useat eri tulovirrat ovat aina tervetulleita. 

Tämän bonusmateriaalin turvin olen varma siitä, että sinäkin löydät ja saat inspiraatiota erilaisiin mahdollisuuksiin luoda useampia rahavirtoja yrittäjänä, jotta et ole vain yhden tulon varassa.

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit yksilövalmennus

4970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • 6kk kestävän henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa
 • 6 x 60min videopalaveria valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta
 • Mahdollisuuden maksaa valmennus myös omaan tahtiisi osamaksulla . (Minimaksu ensimmäinen erä 10%  kokonaissummasta, jatkossa 5% vähimmäislyhennys.)
Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla 12 erässä

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

Plus ei riskiä, sillä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun

 

Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu, jos muutatkin mielesi, etkä ole valmis yrittäjäksi. Takuuehdon täyttymiseksi vaaditaan ainoastaan yksi toteutunut henkilökohtainen valmennustapaaminen etänä.

Tässä kaikki tarvitsemasi vastaukset jotta voit itsevarmuudella liittyä muiden levollisten naisyrittäjien joukkoon

"Emman valmennus muutti koko käsitykseni yrittäjyydestä" 

Emma on todella inspiroiva, innostava ja hänestä näkee, että yrittäjyys on hänen intohimonsa.

Yamk yrittäjyyskurssin opiskelijat

Oletko edelleen kahden vaiheilla? Näin tiedät, sopiiko Fiksun yrityksen elementit valmennus sinulle:

Tämä kurssi ON sinulle, jos..

 • Olet halukas perustamaan sivutoimisen tai päätoimisen yrityksen tai olet palvelualan naisyrittäjä, joka haluaa rakentaa bisnestä kestävämmälle perustalle ja tavoittelet levollisempaa, mutta kannattavaa yrittäjyyttä. 
 • Tiedät, että olet motivoitunut ja valmis muutokseen.
 • Haluat olla vapaa työelämän kahleista ja päättää itse päiviesi kulusta. Nykyisenä yrittäjänä haluat enemmän vapaa-aikaa, lisää vapautta ja korkeammat kk myynnit.
 • Tarvitset apua unelmiesi bisneksen rakentamisessa tai nykyisen yrityksesi uudistamisessa tai kasvattamisessa.
 • Olet valmis ottamaan vihdoinkin ohjat omiin käsiisi ja luomaan itsellesi omannäköisen, arvojesi mukaisen ja kahleista vapaan tulevaisuuden!

Tämä kurssi EI OLE sinulle, jos..

 
 • Haluat jatkaa pelkkää haaveilua yrittäjyydestä, ja odotat edelleen sitä "oikeaa" aikaa yrityksen perustamiselle. Tai olet nykyisenä yrittäjänä täysin tyytyväinen yrityksesi nykytilaan.
 • Et ole valmis ryhtymään yrittäjäksi tai et ole valmis nostamaan nykyistä yritystäsi uudelle tasolle. Et myöskään ole valmis muuttamaan nykyisiä toimintamallejasi ja toimintatapojasi yrittäjänä.
 • Luulet, että pärjäät parhaiten ilman apua nykyisillä tiedoillasi, etkä tarvitse muutoksia nykyisiin toimintamalleihisi.
 • Odotat, että joku toinen tekee kaiken puolestasi.
 • Haluaisit oikotien onneen ja odotat kaiken olevan valmiina 12 viikon kuluttua.

 

Jos siis olet valmis tekemään fiksusta ja levollisesta yrittäjyydestä sinunkin todellisutta..

SAANKO ESITELLÄ

 

 

Fiksun yrityksen elementit yksilövalmennus

Olen sisällyttänyt kaiken 15 vuoden aikana kerryttämäni kokemuksen yrittäjyydestä tähän valmennukseen, jotta sinun ei tarvitse tehdä perinteisiä virheitä yrittäjyyttä aloitellessasi tai yrittäjänä uutta suuntaa hakiessasi.

Omaan tahtiisi käytävän valmennuksen jälkeen olet saanut avaimet fiksut strategiat omaavan modernin yrityksen rakentamiseksi.

Olet rakentanut tai korjannut yrityksellesi vahvan kivijalan, joka pohjautuu arvoihisi ja elämän tavoitteisiin. Jatkossa sinä voit itse määrittää työtahtisi ja työtapasi tulotasosta tinkimättä.

Valmennuksen aikana luot kutsuvan brändin, joka houkuttelee unelma-asiakkaat luoksesi. Saat myös parhaat opit modernin myynnin ja markkinoinnin saloihin. Nämä fiksut strategiat takaavat sinulle jatkossa mielenrauhaa ja valtavasti säästettyjä euroja sekä arvokasta aikaasi.

Valmennuksen lopputuloksena sinulla on  konkreettiset välineet ja keinot sivutoiminen tai päätoiminen yrityksen kasvattamiseen.

Ja jos sinulla on tahtoa, sinulla on valmennuksen päätteeksi sivutoiminen tai päätoiminen yritys, joka on mahdollistaa sinulle tulevaisuudessa levollisen ja stressittömän elämän vapaudesta nauttivana yrittäjänä. 

Sinulla säilyy pääsy valmennusalustalle rajoittamattoman ajan, joten aikataulupaineita valmennuksen suorittamiselle ei ole vaan etenet juuri siinä tahdissa kun hyvältä tuntuu!

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit yksilövalmennus

4970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • 6kk kestävän henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa
 • 6 x 60min videopalaveria valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta
 • Mahdollisuuden maksaa valmennus myös omaan tahtiisi osamaksulla . (Minimaksu ensimmäinen erä 10%  kokonaissummasta, jatkossa 5% vähimmäislyhennys.)

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa 12 erässä

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

TUTUSTU VALMENTAJAAN

Hei, olen Emma Ruotsala,

Bisnes Mentoring valmennusyrityksen

perustaja! Odotan innolla saavani jakaa kokemukseni ja osaamiseni yrittäjyydestä juuri sinun kanssasi!

 

Olen suunnitellut tämän valmennuksen helpottamaan sinun matkaasi ja tulevaisuutta yrittäjänä.

Liian monen yrittäjyystaival tyssää heti alkuunsa, joko hyvän liikeidean puutteeseen, rohkeuden puutteeseen tai siihen, ettei tiedä mistä aloittaa koko homma.

Tai sitten lupaavasti alkanut yrittäjyystaival päättyy siihen, että ei osata kehittää ja viedä yritystä oikeaan suuntaan.

Minä olen sitä mieltä, että jos on intoa, tahtoa ja motivaatiota, silloin matkalla yrittäjäksi ei ole mitään ylitsepääsemättömiä esteitä. 

Tiedän mitä yrittäjyys  parhaimmillaan mahdollistaa ihmisille. Olen itse saanut kokea sen viiden yritykseni kautta.

Fiksusti rakennettu yrittäjyys mahdollistaa  vapauden, mahdollisuuden elää  omannäköistä elämää ilman herätyskelloja ja muiden odotuksia viisipäiväisistä työviikoista ja 8-16 työstä.

Puhumattakaan kiinteistä loma-ajoista ja siitä tunteesta, että on itse oman elämänsä bosslady.

Fiksusti rakennettu yritys mahdollistaa myös lyhyemmän työajan ja paremman palkan kun palkkatyössä! Sivutoiminen yritys puolestaa nostaa elintasoasi siten, että kerrytät joko varallisuuttasi tai voit nauttia leveämmin arjestasi ilman rahahuolia!

Fiksun yrityksen elementit -valmennus tarjoaa sinulle oppeja uuden ajan ja tulevaisuuden yrittäjyyteen.

Kestävän, kannattavan, fiksun ja levollisen yrityksen rakentamiseen. Tässä valmennuksessa ei ole tarjolla epämääräisiä taikatemppuja, överilupauksia tai pikavoittoja.

Sen sijaan tässä valmennuksessa saat opit levollisen ja fiksun yrittäjyyden rakentamiseen myös pitkällä tähtäimellä.

Oletko siis valmis perustamaan fiksun ja levollisen palvelualan yrityksen tai nostamaan nykyinen palvelualan yrityksesi kokonaan uusille raiteille? Jos sanoit mielessäsi kyllä, nähdään valmennuksessa!