MODUULIT
BONUKSET
HINTA
KYSYMYKSET
Liity mukaan valmennukseen

 

Olen auttamassa maaliskuun puolivälin jälkeen 20 yrittäjyydestä tai lisätuloista kiinnostunutta naista rakentamaan uuden (aika -ja paikkariippumattoman) lisätulonlähteen heidän palkkatulojensa ohelle.

 

He tulevat kehittämään olemassa olevasta osaamisestaan vastustamattoman asiantuntija palvelun, digipalvelun tai digituotteen, joka mahdollistaa heille 500€ - 1000€ extratuloa joka kuukausi.

 

Missionamme on tulevaisuudessa mahdollistaa heille työskentely paikkariippumattomasti mistä päin maailmaa tahansa sekä vapauttaa heidät lopulta työelämän oravanpyörästä.

 

He tekevät sen fiksusti keskittymällä aluksi vain yhden uuden tulovirran rakentamiseen vastustamattoman digituotteen tai digipalvelun avulla.

 

Tämä yksi tulovirta tuo heille välittömästi taloudellista itsevarmuutta, sekä kattaa heidän säästöt, sijoitukset, lomareissut sekä vapaamman ja hauskemman arjen vailla rahahuolia!

 

Tämän jälkeen he tietävät miten vastustamaton digituote syntyy! He pystyvät tulevaisuudessa keskittymään digitaalisen tulon kasvattamiseen sekä uusien virtojen rakentamiseen ja he voivat halutessaan siirtyä täyspäiväisiksi yrittäjiksi.

 

Näin heillä on jatkuvaa sivutuloa palkkatyönsä ohella, jonka pyörittäminen onnistuu vain muutaman tunnin viikottaisella työpanoksella. Se tarjoaa myös suoran väylän päätoimiseen yrittäjyyteen ilman stressiä ja pelkoa siirtymävaiheen tulotason väliaikaisesta tippumisesta.

 

 

Anna minulle pari tuntia aikaasi viikossa, niin minä kerron sinulle miten voit rakentaa omasta osaamisesta uuden sivutulon lähteen sivutoimisena yrittäjänä!

 

 

Seuraava valmennus alkaa:

25.3.2024

 

Miian tarina

 

Asiakkaani Miia, joka halusi enemmän vapautta ja mahdollisuutta nauttia elämästä paremman tulotason turvin, pyysi apuani sivutoimisen yrityksen rakentamiseksi. 

 

Miia haaveili, että hän voisi sitten joskus tulevaisuudessa sivutoimisen yrittäjyyden kautta siirtyä aika -ja paikkariippumattomaksi täyspäiväiseksi digiyrittäjäksi Espanjan auringon alle. 

 

Hän haaveili siitä, että voisi päästä kokonaan pois kuluttavasta työelämän oravanpyörästä, joka ei mahdollistanut Miialle omien arvojensa mukaista ja vapaata elämää, jossa ei koskaan olisi tarvinnut herätä herätyskelloon tai elää kalenterin orjana.. 

 

Hän oli kyllästynyt rajoittamaan alaistensa vapautta, raportoimaan jatkuvasti eri asioista ylemmälle taholle sekä istumaan turhilta tuntuvissa palavereissa tunti tolkulla.

 

Miia halusi lisäksi kasvattaa tulotasoa, mutta silti lisäämättä kohtuuttomasti omaa työaikaa.

 

Verkkovalmennuksen avulla Miia tuotteisti osaamisensa digipalveluksi siten, että hänen yrittäjyys ei perustunut jatkuvaan ajan myymiseen rahaan…

 

…vaan hänellä on nyt yksi aika -ja paikkariippumaton digipalvelu, joka tuottaa hänelle jatkuvasti semipassiivista tuloa vähintään 1000€ /kk palkkatulojensa päälle ja se mahdollistaa näin lisää vapautta hänen elämäänsä.

 

Nyt hänellä on myös varaa tehdä lyhennettyä työaikaa ja pitää extra lomia kohentuneen taloudellisen tilanteen myötä. Lisäksi näköpiirissä siintää jo täyspäiväinen yrittäjyys, jossa vapaus matkustella ja  tilaisuus tehdä töitä mistä itse haluaa on pian osa todellisuutta.

 

 

Tämän lopputuloksen saavuttaminen ei vaadi erikoisia taikatemppuja, suuria summia rahaa yrityksen perustamista varten tai raatamista vuodesta toiseen kellon ympäri.

 

Kokemukseni mukaan yrittäjäksi haluavat koittavat saada liian usein rakennettua yritystään itsepäisesti yksin ilman apua..aivan liian suurin harppauksin ja ilman kunnon pohjatyötä..

 

Tämä johtaa vain siihen, että virheiden, lukemattomien työtuntien ja hukkaan heitettyjen eurojen myötä tapahtuu yleensä se ikävin lopputulos: yritystä ei koskaan saada kannattavaksi ja liikeidea haudataan ennen kuin se näkee edes päivänvaloa…

 

He haukkaavat usein aivan liian suuren palan kakkua ja luulevat, että yrittäjäksi pitäisi hypätä suoraan irtisanoutumalla nykyisestä palkkatyöstä… Mutta todellisuudessa paras keino aloittaa yrittäjyys on rakentaa vain yksi digituote tai digipalvelu, joka mahdollistaa välittömästi yhden uuden tulovirran ILMAN, että täytyy heti ryhtyä täyspäiväiseksi yrittäjäksi ja rynnätä irtisanoutumaan palkkatyöstä.

 

Mikä sitten estää heitä rakentamasta tätä uutta lisätulonlähdettä?

 

Heillä ei ole vielä ideaa mikä uusi  lisätulonlähde voisi olla eivätkä he tiedä mistä kannattaa ylipäänsä aloittaa.

 

Heillä ei ole myöskään riittävän hyvää kokonaiskuvaa siitä, mikä oikeasti toimii ja mikä ei toimi ja mihin sitä aikaa ja energia kannattaa suunnata.

 

Heillä ei ole prosessia jonka avulla he voivat paketoida olemassa olevan osaamisensa houkuttelevaksi digituotteeksi tai -palveluksi ja miten sitä pystytään markkinoida ja myydä oman palkkatyönsä ohella vaivattomasti..

 

Uuden tulonlähteen rakentaminen sivutoimisena yrittäjänä on kuitenkin helpompaa kuin koskaan ennen…jatka lukemista jos aihe kiinnostaa sinua vielä.

 

Tämä valmennus on tehty just sua varten, jos..

 • Haluat rakentaa yhden uuden tulovirran, joka tuo sinulle välittömästi taloudellista itsevarmuutta, sekä kattaa säästöt, sijoitukset, lomareissut sekä vapaamman ja hauskemman arjen vailla rahahuolia!

 • Jos haluat oppia vastustamaton digituote syntyy, jotta pystyt tulevaisuudessa keskittymään digitaalisen tulon kasvattamiseen sekä uusien virtojen rakentamiseen ja voit halutessa siirtyä täyspäiväisiksi yrittäjiksi.


 • Jos haluat tuottavan aika -ja paikkariippumattoman sivubisneksen palkkatyösi ohelle, jonka pyörittäminen onnistuu vain muutaman tunnin viikottaisella työpanoksella. 

Lisäksi tämäkin saattaa kuulostaa tutulta..

 

 • Haaveilet tuntuvavasta palkankorotuksesta ja toivoisit tulevaisuudessa valmiin ja turvallisen sillan siirtyä täyspäiväiseksi yrittäjäksi. • Sinusta tuntuu siltä, että et halua enää tuhlata aikaa päämäärättömään haaveiluun,  jatkuvaan suunnitteluun ja ihmeiden odotuksiin. Vaan haluat ryhtyä toteuttamaan unelmiasi selkeän ja yksinkertaisen suunnitelman avulla!


 • Sinulla ei välttämättä tarvitse olla vielä liikeideaa selvillä tai tunnistettuna sitä osaamista, joka valmennuksen avulla tullaan tuotteistamaan  tuhansien eurojen lisätuloksi.

Tiedän miten voin auttaa sinua, sillä olen itsekin ollut vuosien varrella samassa tilanteessa monta kertaa ja löytänyt toimivan ratkaisun tähän asiaan...

 

Olen ollut yrittäjä jo lähes 16 vuoden ajan. Olen vuosien varrella luonut itselleni ja asiakkailleni lukuisia uusia tulonlähteitä, ja tiedän miten se tehdään.

 

Opetan valmennuksessani miten tulet tunnistamaan sekä hiomaan olemassa olevan tietotaidon tai osaamisen sellaiseksi moderniksi palveluksi,  digipalveluksi tai skaalattavaksi digituotteeksi, joka antaa mahdollisuuden 500€-1000€ lisätuloihin nykyisen kk-palkan ohelle tai tulevaisuudessa 4000€ - 5000€ kk-palkkaan täyspäiväisenä yrittäjänä..

 

Opetan konkreettisesti miten voit rakentaa aikaasi säästävän ja tuottavan tavan markkinoida ja myydä sekä lanseerata palveluja tehokkaasti.

 

Jatkossa he pystyt myymään näitä tasaisesti viikosta toiseen tavalla, joka tuo sinulle sivutoimisena yrittäjänä vähintään 500-1000€ lisätulon palkkatulojen ohelle tai vie sinut jopa täysipäiväiseksi yrittäjäksi nopeammin kun uskallat nyt edes haaveilla.

 

Voin itsevarmana luvata..

 

..että myös sinä opit sen miten pystyt luomaan tyhjästä oman osaamisen päälle rakentuvan tulonlähteen. Olen opettanut sen saman myös kymmenille muille naisille. 

 

Lisäksi olen hyödyntänyt samaa metodia itse kuuden perustamani yrityksen kohdalla. 

 

Viidennen yritykseni rakensin sivutoimisena yrittäjänä, neljän lapsen äitinä ja toisen vastuullisen työni ohella tyhjästä alle vuodessa kymmenien tuhansien eurojen lisätulonlähteeksi. Ja tämä vain muutaman tunnin viikottaisella työpanoksella. 

 

Joten tiedän mistä puhun ja jaan tämän tietoni mielelläni myös sinun kanssa!

Valmennuksen päätteeksi sinulla on...

Yksi uusi lisätulonlähde

joka mahdollistaa sinulle 500-1000€ lisätulot / kk.

Sivutoiminen yritys

joka mahdollistaa sinulle halutessasi väylän myös päätoimiseen yrittäjyyteen ilman tulotason romahdusta tai liiallista stressiä.

Hallussasi tehokkaat strategiat, 

jonka avulla pystyt tehdä aikaasi säästävästi markkinointia ja myyntiä uudelle modernille palvelulle, digipalvelulle tai digituotteellesi.

Liity mukaan valmennukseen valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 konkreettista ja helposti omaksuttavaa verkkovalmennus moduulia omaan kokemukseeni ja käytännön esimerkkeihin perustuvine valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

 

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

 

 

 

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa erissä

Fiksun yrityksen elementit VIP

1970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • Lisäksi VIP paketti sisätää jatkuvan henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa koko valmennuksen ajaksi
 • 60min videopalaveri valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla

Hintaan lisätään ALV. Osamaksun ensimmäinen erä maksetaan heti ja viimeinen erä 6kk kuluttua ensimmäisen erän maksusta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

 

Valmennus kattaa seuraavat kokonaisuudet:

MODUULI / VIIKKO 01

Yrittäjyyden pohja

 • Tämä on yrityksen perustamisen tärkein vaihe; rakennat yrityksellesi kestävän kivijalan ja tunnistat sen osaamisen, jonka varaan yrityksesi tai lisätulot tulevat rakentumaan.  

 

MODUULI / 02 (Ylimääräinen moduuli uusille yrittäjille)

Yrityksen käytännön asiat

 • Tiedostat yrityksen velvoitteet ja käytännöt, jotta tiedät mitä sinun tulee tulevana (sivutoimisena) yrittäjänä huomioida.

 

MODUULI / 03

Yrityksen ydin

 • Tämä moduuli on koko valmennuksen sydän, sillä ilman sykkivää ydintä yrityksen suunta on hukassa.
 • Tiedät ja tunnet unelma-asiakkaasi, olet selvittänyt markkinapotentiaalin ja kysynnän, jotta vältyt turhilta yllätyksiltä ja säästät ennakkoon valtavasti rahaa, aikaa sekä murheita.
 • Tiedät, ketkä ovat kilpailijoitasi, mitkä ovat sinun erottuvuustekijäsi ja miten asemoit yrityksesi markkinalla, jotta voit varmistaa todellisen menestyspotentiaalin ja rakentaa yrityksen alusta alkaen kilpailukykyiseksi.
 • Teet erottuvan asiakaslupauksen, hinnoittelet palvelusi ja paljon muuta, jotta varmistat itsellesi myös taloudellisen menestyksen yrittäjänä.

 

MODUULI 04

Brändin rakentaminen

 • Tässä moduulissa rakennat yrityksellesi vetovoimaisen brändin, jotta pääset jatkossa nauttimaan levollisemmasta yrittäjyydestä toimivan brändistrategian myötä.
 • Tulet aloittamaan oman henkilö/asiantuntijabrändisi rakentamisen, jotta pystyt tehdä myyntiä ja markkinointia nollabudjetilla ilman tunnetta tuputtavasta ja ärsyttävästä myynnistä.
 • Luot (tarvittaessa) yrityksellesi visuaalisen ilmeen, jotta erotut markkinalla kilpailijoistasi ja jotta yrityksestäsi tulee tunnistettava ja sinun näköinen.

 

MODUULI 05

Markkinointistrategia

 • Otat haltuun modernin markkinoinnin salat ja opit sekä pääset rakentamaan yrityksellesi automaatioita, jotta sinun ei tarvitse aina vaihtaa aikaasi rahaan, vaan fiksut strategiat tekevät työtä puolestasi silloinkin kun sinä nautit lisääntyvästä vapaa-ajastasi! 
 • Opit tekemään itsenäisesti markkinointimateriaalit, jotta säästät vuosittain tuhansia euroja markkinointikuluja.
 • Luot yrityksellesi toimivan markkinointistrategian, jotta sinulla on mahdollisuus vähentää työmäärääsi fiksun suunnitelman ansiosta.

 

MODUULI 06

Myyntistrategia

 • Moduulissa esitellään erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja myydä palveluita ja osaamista ilman kylmäpuheluita, kylmäviestejä ja tunnetta tyrkyttämisestä, jotta löydät niistä varmasti sinulle sopivan tavan ilman ahdistusta myyntityöstä.
 • Sinulla on hallussa modernin myynnin salat ja olet löytänyt sinulle ominaisen tavan tehdä myyntiä, joka tuntuu hyvältä ja tuo tuloksia, jotta et pala loppuun ja jotta myyntisi ei ole jatkuvasti riippuvainen sinun työpanoksesta.
 • Rakennat oman myyntisrategiasi, jonka turvin voit luottavaisin ja levollisin mielin lähteä kasvattamaan toimintaasi, jotta pääset tulevaisuudessa nauttimaan fiksusta ja levollisesta yrittäjyydestä.

 

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

 

 

 

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osissa

Fiksun yrityksen elementit VIP

1970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • Lisäksi VIP paketti sisätää jatkuvan henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa koko valmennuksen ajaksi
 • 60min videopalaveri valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla

Hintaan lisätään ALV. Osamaksun ensimmäinen erä maksetaan heti ja viimeinen erä 6kk kuluttua ensimmäisen erän maksusta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

 

MODUULI 07

Lanseerausstrategia

 • Sinulla on hallussasi uuden palvelun /tuotteen lanseeraaminen, jotta pysyt tekemään 5 numeroisia palvelulanseerauksia ilman stressiä.
 • Tiedät, miten juuri sinun uusi palvelusi / uudistettu palvelusi kannattaa lanseerata, jotta se tuottaa sinulle rahaa mahdollisimman automaattisesti ja skaalautuvasti.
 • Sinulla on suunniteltuna oma lanseerausstrategiasi, jotta tiedät miten saat tienattua ensimmäiset eurot palvelusi julkistamisesta.
 • Nykyisenä yrittäjänä opit lanseerausstrategian myötä myös tuottavan ja tehokkaan tavan myydä palveluitasi lanseerauksilla.

 

MODUULI 08

Yrittäjänä kasvaminen

 • Tämä moduuli antaa sinulle eväät yrittäjänä jatkoa varten, jotta kehittyminen ja kasvaminen yrittäjänä jatkuu itsevarmasti.
 • Sinulla on selkeä suunnitelma tehtynä tulevaisuuttasi varten, jotta ponnistelusi yritystäsi kohtaan jatkuu varmuudella ja vahvalla osaamisella tulevaisuudessakin.
 • Tiedät mitä ja miten tulet kehittämään ja kasvattamaan yritystäsi jatkossa sekä saat käyttöösi satojen eurojen lisätienausmahdollisuuden suosittelujärjestelmän myötä.

Liity mukaan valmennukseen valitsemalla sinulle parhaiten sopiva maksuvaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 konkreettista ja helposti omaksuttavaa verkkovalmennus moduulia omaan kokemukseeni ja käytännön esimerkkeihin perustuvine valmennusvideoineen ja materiaaleinee
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota
    

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

 

Sekä lisäksi saat kaikki nämä satojen eurojen arvoiset bonukset varmistamaan onnistumisesi fiksuna ja levollisena yrittäjänä! 

Instagram-guru  Satu Güllen valmennus, 

jonka avulla pääset eroon Instagramin algoritmin kahleista ja onnistut kasvattamaan orgaamisesti sitoutuneen yleisön.

Lisää asiakkaita Googlesta ilman maksettua mainontaa!

 

SEO-asiantuntija Heljä Kokon valmennus / workshop palvelualan naisyrittäjille, jossa opit hyödyntämään hakukoneoptimointia ja saamaan myyntiä verkkosivujesi kautta ilman maksettua näkyvyyttä!

Miten tienata extraa yrittäjänä -minivalmennus

 

Tämän bonuksen avulla maksimoit tienaamismahdollisuutesi yrittäjänä!

Yrittäjän riskien minimoimisen kannalta useat eri tulovirrat ovat aina tervetulleita. 

Tämän bonusmateriaalin turvin olen varma siitä, että sinäkin löydät ja saat inspiraatiota erilaisiin mahdollisuuksiin luoda useampia rahavirtoja yrittäjänä, jotta et ole vain yhden tulon varassa.

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

 

 

 

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osissa

Fiksun yrityksen elementit VIP

1970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • Lisäksi VIP paketti sisätää jatkuvan henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa koko valmennuksen ajaksi
 • 60min videopalaveri valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla

Hintaan lisätään ALV. Osamaksun ensimmäinen erä maksetaan heti ja viimeinen erä 6kk kuluttua ensimmäisen erän maksusta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

Osamaksuvaihtoehdossa maksat +10% hinnasta.

Plus ei riskiä, sillä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun

 

Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu, jos muutatkin mielesi, etkä ole valmis yrittäjäksi. Takuuehdon täyttymiseksi vaaditaan ainoastaan yksi toteutunut henkilökohtainen valmennustapaaminen etänä.

Tässä kaikki tarvitsemasi vastaukset, jotta voit hyvillä mielin liittyä mukaan valmennukseen!

Jos olet valmis luomaan uuden sivutulonlähteen ja aloittamaan sivutoimisena yrittäjänä tai haluat lähteä rakentamaan päätoimista yrittäjyyttä fiksulla tavalla.. niin...

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva maksuvaihtoehto ja aloita lisätulojen rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 konkreettista ja helposti omaksuttavaa verkkovalmennus moduulia omaan kokemukseeni ja käytännön esimerkkeihin perustuvine valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota
Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa osamaksulla

Hintaan lisätään ALV. Jos valitsit osamaksun, tulet saamaan luottopäätöksen ja vahvistuksen valmennuksesta kahden arkipäivän sisällä ostoksesta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

 

Liity mukaan valitsemalla sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto ja aloita yrityksesi rakentaminen:

Fiksun yrityksen elementit DIY

970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn materiaaleihin ja videoihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

 

 

 

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa erissä

Fiksun yrityksen elementit VIP

1970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • 8 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn videoihin ja materiaaleihin myös valmennuksen jälkeen
 • Pääsyn aina uusimpaan valmennusversioon ja päivittyviin materiaalipankkeihin tulevaisuudessakin
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonusvalmennusvideota
 • Lisäksi VIP paketti sisätää jatkuvan henkilökohtaisen chat -yhteyden valmentajan kanssa koko valmennuksen ajaksi
 • 60min videopalaveri valmentajan kanssa missä tahansa vaiheessa valmennusta

 

Osta nyt, maksa kerralla
Osta nyt, maksa erissä

Hintaan lisätään ALV. Osamaksun ensimmäinen erä maksetaan heti ja viimeinen erä 6kk kuluttua ensimmäisen erän maksusta. Sinulla on 14 päivän täysi tyytyväisyystakuu + rahat takaisin takuu!

Osamaksuvaihtoehdossa maksat +10% hinnasta.

TUTUSTU VALMENTAJAAN

Hei, olen Emma Ruotsala,

Bisnes Mentoring valmennusyrityksen

perustaja, naisyrittäjien mentori ja sarjayrittäjä! Odotan innolla saavani jakaa kokemukseni ja osaamiseni yrittäjyydestä juuri sinun kanssasi!

 

Olen suunnitellut tämän valmennuksen helpottamaan sinun alkuasi sivutoimisena yrittäjänä ja siirtymää päätoimiseksi yrittäjäksi. 

Liian monen yrittäjyystaival tyssää heti alkuunsa, joko hyvän liikeidean puutteeseen, rohkeuden puutteeseen tai siihen, ettei tiedä mistä aloittaa koko homma.

Tai sitten lupaavasti alkanut yrittäjyystaival päättyy siihen, että ei osata kehittää ja viedä yritystä oikeaan suuntaan tai sitten haukataan aivan liian suuri pala kerralla ja hypätään kylmiltään päätoimiseksi yrittäjäksi.

Minä olen sitä mieltä, että jos on intoa, tahtoa ja motivaatiota, silloin matkalla yrittäjäksi ei ole mitään ylitsepääsemättömiä esteitä vaan jokaisesta meistä on siihen osaavan avun turvin.

Tiedän mitä yrittäjyys  parhaimmillaan mahdollistaa ihmisille. Olen itse saanut kokea sen kuuden yritykseni kautta.

Fiksusti rakennettu yrittäjyys mahdollistaa  vapauden, mahdollisuuden elää  omannäköistä elämää ilman herätyskelloja ja muiden odotuksia viisipäiväisistä työviikoista ja 8-16 työstä.

Puhumattakaan kiinteistä loma-ajoista ja siitä tunteesta, että on itse oman elämänsä bosslady.

Fiksusti rakennettu yritys mahdollistaa myös lyhyemmän työajan ja paremman palkan kun palkkatyössä! Sivutoiminen yritys puolestaa nostaa elintasoasi siten, että kerrytät joko varallisuuttasi tai voit nauttia leveämmin arjestasi ilman rahahuolia!

Fiksun yrityksen elementit -valmennus tarjoaa reitin sivutoimisen yrittäjyyden kautta halutessasi päätoimiseen yrittäjyyteen. 

Tässä valmennuksessa ei ole tarjolla epämääräisiä taikatemppuja, överilupauksia tai pikavoittoja.

Sen sijaan tässä valmennuksessa saat opit miten tehdä asiat fiksusti ja miten voit luoda ensimmäisen sivutulonlähteesi yrittäjänä.

Oletko siis valmis rakentamaan ensimmäisen sivutoimisen tulonlähteen ja ryhtyä sitä reittiä pitkin yrittäjäksi ilman riskinottoja? 

Jos sanoit mielessäsi kyllä, nähdään valmennuksessa!