UUDEN YRITTÄJÄN STARTTIPAKKI
FIKSUN YRITYKSEN ELEMENTIT YKSILÖVALMENNUS
FIKSUN YRITYKSEN ELEMENTIT VERKKOVALMENNUS
LÖYDÄ OMA LIIKEIDEASI VERKKOKURSSI

Oletko valmis muuttamaan osaamisesi ja asiantuntijuutesi yhdeksi uudeksi sivutulonlähteeksi  palkkatulojesi ohelle sivutoimisena yrittäjänä

 

Valitse sinulle sopivin palvelu alla olevista vaihtoehdoista.

 

Matalan kynnyksen startti yrittäjyyteen

 

Olen koonnut sinua varten Uuden yrittäjän starttipakin, sillä olen nähnyt useita kertoja miten yritykset kompastuvat alkumetreillä vääränlaisiin strategioihin, tekemättömiin pohjatöihin ja taustatutkimuksiin.

Olen myös nähnyt, miten paljon voi saada aikaiseksi kunnolla tehdyn pohjatyön ansiosta ja miten  yrittäjyys on huomattavasti helpompaa, sujuvampaa ja vapaampaa, kun yritys on fiksusti rakennettu.

Koska en halua, että epäonnistut tai rakennat huomaamattasi vääränlaista yrittäjyyttä olen koonnut Uuden yrittäjän starttipakin juuri sinua varten!

Tässä starttipakissa on konkreettiset askelmerkit yrityksen kestävän kivijalan ja vahvojen rakenteiden rakentamiseksi. 

Jokaisen yrittäjän pitäisi aloittaa yrityksensä perustaminen selkeiden askelmerkkien avulla! 

Hinta 19,90€ +alv

Lue lisää starttipakista

 

Sinä tuleva  naisyrittäjä, kirkasta tämän verkkokurssin  avulla  liikeideasi ja löydä suuntasi yrittäjänä.

 

Rakenna yrityksellesi vahva kivijalka, jotta voit tulevaisuudessa saavuttaa levollista ja fiksua yrittäjyyttä sekä kestävää ja kannattavaa liiketoimintaa.

 

Saat pääsyn valmennukseen heti ostoksen tehtyäsi.

Hinta 149€ +alv 

Lue lisää verkkokurssin sisällöstä

 

Rakenna fiksua ja levollista yrittäjyyttä tai lisätuloja palkkatyön ohelle sivutoimisena yrittäjänä  minun henkilökohtaisen tuen avulla

 

Sinulla on kattava ja laadukas verkkovalmennusalusta käytössäsi rajoittamattoman ajan sekä minun henkilökohtainen jatkuva tuki 6 kk ajan sisältäen jatkuvan chat yhteyden sekä 6 x 60min etätapaamista haluamassasi ajankohdassa.

Valmennus soveltuu palvelualan yrittäjäksi haluavalle naiselle, joka haluaa nauttia tulevaisuudessa levollisesta ja fiksusta yrittäjyydestä.

 

 

4970€ +alv 

Lue lisää yksillövalmennuksen sisällöstä

 

Rakenna ensimmäinen sivutulonlähde sivutoimisena yrittäjänä verkkovalmennuksen avulla 

 

 

 

Tässä valmennuksessa sinulla on apunasi 16 vuoden yrittäjäkokemukseeni perustuva verkkovalmennus, joka on käytössäsi rajoittamattoman ajan.   Voit suorittaa valmennuksen täysin itsenäisesti omaan tahtiisi verkkovalmennusalustalla.

Valmennus soveltuu naisille, jotka haluavat rakentaa palkkatulojensa ohelle sivutuloja sivutoimisena yrittäjänä tai naisille, jotka haaveilevat päätoimisesta yrittäjyydestä. 

 

Hinta 970€ +alv 

Lue lisää verkkokurssin sisällöstä