Varaa ilmainen tutustumispuhelu

5000€ PALKKA 6 TUNNIN 

TYÖAJALLA

 

Verkkovalmennusalustalla, ryhmästä koostuvassa yhteisössä sekä joka toinen viikko tapahtuvan koko ryhmän etätapaamisen välityksellä…

 

Autan kerralla 10 omaa osaamistaan myyvää yrittäjää rakentamaan stressittömän ja kannattavan unelmabisneksen, joka pyörii vain 6 tunnin työajalla ja mahdollistaa 5000 € kuukausipalkan.

Kasvutakuu menetelmä - ryhmämentoroinnissa ei tuhlata aikaa pikaratkaisujen etsimiseen eikä tehottomiin, uuvuttaviin ja raskailta tuntuviin strategioihin jotka eivät tuo tasaista tuloa inhimillisellä työmäärällä.

Kasvutakuu menetelmä -ryhmämentoroinnissa opit menetelmän, jonka tuloksena rakentuu stressitöntä ja kannattavaa yrittäjyyttä, joka mahdollistaa paremman palkan ja lyhyemmän työajan kun palkkatyössä.

Jotta yritys voi olla samanaikaisesti kannattava ja stressitön, tulee sen olla kestävälle pohjalle rakentuva kokonaisuus, jonka päivittäistoiminnot ovat rakennettu toimivien ja aikaa kestävien strategioiden varaan.

Kasvutakuu menetelmä koostuu siitä, että siinä luodaan kestävä pohja liiketoiminnalle, jotta bisneksen perusedellytykset kannattavuudelle ja menestykselle täyttyvät.

Sen jälkeen rakennetaan tarkkaan mietityistä unelma-asiakkaista koostuva yleisö, houkutteleva asiakaspolku sekä palvelukattaus, jonka avulla kasvatetaan merkittävästi yhden asiakkaan arvoa ja vähennetään siten stressaavaa jatkuvaa uusille asiakkaille myymistä.

Varmistetaan houkutteleva ja magneettinen viestintä, joka saa asiakkaat tulemaan ostoksille ilman, että yrittäjän täytyy itse kontaktoida heitä tai tehdä markkinointitemppuja, jotka uuvuttavat ennen pitkään jokaisen yrittäjän.

Lopuksi varmistetaan säännöllinen tulovirta ja muutetaan lämmin yleisö euroiksi, jotta voit varmistaa tasaisen tavoitteiden mukaisen palkan ja kasvun. Täysin ilman kylmäkontaktointeja, myyntiwebinaareja tai raskaalta tuntuvaa myyntityötä!

Lisäksi Kasvutakuu menetelmä sisältää pääsyn pysyvästi kattavaan ja jatkuvasti päivittyvään menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin.

Kasvutakuu menetelmä on hybridisti tapahtuva mentorointi, jossa on käytössä verkkovalmennusalusta. Lisäksi alustalla on vertaistukiryhmä, joka koostuu muista valmennettavista ja minusta. Minä olen henkilökohtaisesti siellä auttamassa ryhmäläisiä kohti tavoitettaan ja vastailemassa heidän kysymyksiin. Saat aina tarvittaessasi sparrausta, kannustusta ja rohkaisua etkä jää kehitysasioiden kanssa missään vaiheessa yksin. 

Lisäksi tapaamme joka toinen viikko Zoomissa 3 kuukauden ajan, jossa sinun on mahdollista esittää minulle kysymyksiä livetilassa.

Asiakkaani Emmin tarina

 

Emmillä oli jo melko menestyvä digipalvelu ja siihen sopiva verkkovalmennus kun hän tuli mentorointi asiakkaakseni.

Vaikka hän teki "oikeita" asioita, kuten webinaareja, somepostauksia, myyntipuheluita ja sähköpostitse markkinointia, hän ei silti saavuttanut tavoittelemaansa liikevaihdon kasvua.

Emmi halusi tienata yrittäjänä yli 100 000 € vuodessa, jotta voisi yrittäjänä ansaita enemmän kuin aiemmassa työssään asiantuntijana. 

Hän yritti ja käytti valtavasti aikaa, mutta mikään ei tuonut haluttuja tuloksia.

Aloimme tehdä yhteistyötä ja asetimme kaksi tavoitetta: liikevaihdon kasvattaminen ja eroon pääseminen webinaareissa myymisestä sekä kylmäkontaktoinnista somessa. 

Hän oli jo kokeillut näitä aiemmissa valmennuksissa oppimiaan keinoja, mutta ne eivät olleet sitä, mitä hän halusi tehdä päivittäin. Joten sovimme, että niistä päästään eroon ensitilassa.

Muutamassa viikossa rakensimme hänelle nerokkaan offerin, poistimme asiakkailta oston esteet ja teimme Emmistä ylivoimaisia kilpailijoihin nähden, lämmitimme hänen olemassa olevaa yleisöä tulikuumaksi sekä kasvatettiin superfanien määrää entisestään. Kaiken kruunuksi rakensimme hänelle houkuttelevan ja magneettisen markkinointi -ja myyntistrategian, joka tuo hänelle uusia asiakkaita tehokkaasti ja jopa hauskasti viikosta toiseen ilman tuskaa.

Hän pääsi eroon kylmäviesteistä, omien palveluidensa esille tuomisesta Facebook-ryhmissä, myyntiwebinaareista ja jopa vähensi myyntipuheluita minimiin.

Hänen kalenterinsa on nyt väljempi, stressi on vähentynyt ja hänellä on entistä parempi tulotaso, joka mahdollistaa hänelle sellaisen arjen jonka hän vuosia sitten unelma-kartassa itselleen määritti.

Tämän lopputuloksen saavuttaminen ei vaadi erikoisia taikatemppuja, suuria summia rahaa yrityksen tilillä tai raatamista kellon ympäri.

 

Kokemukseni mukaan yrittäjät koittavat luoda parempaa tulotasoa tekemällä entistä enemmän töitä, kokeilemalla toinen toistaan houkuttelevampia strategioita ja kikkakolmosia, kehittämällä lukuisia erilaisia palveluita ja tunkemalla kalenterinsa aivan täyteen erilaisia asioita, kuten webinaareja, myyntipuheluita, ilmaisia koulutuksia…

Tämä johtaa vain siihen, että kalenterissa on yhtä paljon merkintöjä kun entisessä työelämässä pahimmillaan. He vetävät puoleensa asiakkaita, jotka ovat vain kiinnostuneita ilmaisista koulutuksista ilman todellisia ostoaikeita, he istuvat sitovissa myyntipuheluissa, joissa aidosti potentiaalisia asiakkaita on hyvin harvakseltaan tai he johtavat yritystä, joka ei tunnu ja näytä heiltä itseltään lainkaan…

Lopulta he huomaavat, että aikaa kuluu valtavasti kaikkeen turhaan ja kuormittavaan  ja yrittäjyys onkin yhtäkkiä raskaampaa (sekä kannattamattomampaa) kun palkkatöissä oleminen.

Mutta…

Oikeasti heidän pitäisi vain keskittyä kirkastamaan se tärkein oma erottuvuustekijänsä ja unelma-asiakkaalle kohdistettu ydinviestinsä. Sen avulla he erottuvat alansa kirkkaana tähtenä ja vetävät puoleensa magneetin lailla unelma-asiakkaitaan. Lisäksi heidän tulee hioa nykyisten palveluidensa tai valmennusten tuotteistus entistä timanttisemmiksi ja laatia siitä houkutteleva offer, palvelukattaus ja voittava asiakaspolku.

Lisäksi heidän tulee kasvattaa ja lämmittää tarkkaan mietityistä unelma-asiakkaista koostuva yleisö.

Sen jälkeen myydään palveluita magneettisen sisällön sekä yksinkertaisen somessa tai meilitse toteutettavan myyntiprosessin avulla.

Mikä sitten estää yrittäjiä saamasta nykyistä bisnestä kannattavaksi?

Heillä ei ole tarpeeksi fiksua suunnitelmaa tekemiselle, eivätkä he tiedä miten myydä ja markkinoida aikaa säästävästi ja tuloksellisesti.

Some ja sähköpostilistat pursuilevat toinen toistaan houkuttelevampia strategioita, joiden luvataan olevan oikotie onneen.

Valitettavasti oikotietä onneen ei ole olemassa. Heiltä puuttuu siis riittävän hyvä kokonaiskuva siitä, mikä oikeasti toimii ja mikä ei toimi ja mihin sitä aikaa ja energia kannattaa suunnata. 

He ovat mahdollisesti myös osallistuneet jo eri verkkokursseille, mutta niissä opetetut metodit eivät olleet sitä mitä he halusivat toistaa kuukaudesta toiseen…ja tulokset ovat jääneet laihoiksi. 

Tämän vuoksi he haluavatkin nyt henkilökohtaisen ja konkreettisen tuen avukseen, jossa ei lähdetä hakemaan pikavoittoja, jotka kantavat vain hetken..

Yrityksen saaminen kannattavaksi ja stressittömäksi ei ole kuitenkin rakettitiedettä tai mahdotonta…Tiedän tasan tarkkaan miten se tehdään ja minä henkilökohtaisesti varmistan Kasvutakuu mentoroinnissa, että myös sinä onnistut siinä!

Kasvutakuu menetelmä -ryhmävalmennus

1940€ + alv

Mitä hinta sisältää

 

 • Jatkuva viestiyhteys minuun valmennusalustan yhteisössä 3kk ajan
 • 1h ryhmätapaaminen Zoomissa joka toinen viikko, jossa voit kysyä minulta apua ja päätöksentekotukea
 • 6 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin ja videoihin myös mentoroinnin päätyttyä
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

Mahdollisuus maksaa osamaksulla joustavasti(12-36kk osamaksu!) 

 

Varaa tästä ilmainen tutustumispuhelu tai ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut ryhmämentoroinnista

Kasvutakuu menetelmä ryhmämentorointi

1970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • Jatkuva viestiyhteys minuun valmennusalustan yhteisössä 3kk ajan
 • 1h ryhmätapaaminen Zoomissa joka toinen viikko, jossa voit kysyä minulta apua ja päätöksentekotukea
 • 6 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin ja videoihin myös mentoroinnin päätyttyä
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

Mahdollisuus maksaa osamaksulla joustavasti(12-36kk osamaksu!) 

 

Varaa tästä ilmainen tutustumispuhelu tai ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut ryhmämentoroinnista

Plus ei riskiä, sillä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun

 

Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu, jos muutatkin mielesi. Takuuehdon täyttymiseksi vaaditaan ainoastaan yksi toteutunut henkilökohtainen valmennustapaaminen etänä.

Kasvutakuu menetelmä -ryhmävalmennus soveltuu sinulle, jos..

 • Sinulta puuttuu selkeys, et pääse toivomaasi liikevaihtotasoon eikä yrityksesi kasva tai käynnisty odotetusti.
 • Yrityksestä saatava tulo ei ole sillä tasolla mitä haluat, etkä voi maksaa itsellesi haluamaasi palkkaa säännöllisesti.
 • Pelkäät joutuvasi takaisin palkkatöihin tai haluat irtautua palkkatöistäsi.
 • Teet näennäisesti paljon asioita, mutta et ole silti varma teetkö oikeita asioita.
 • Tuntipalkkasi on huonompi kuin palkkatöissä.
 • Sinä vasta haaveilet palkallisista yrittäjän lomista tai toivoisit, että voisit pitää pitkin vuotta vähintään 10 viikkoa lomaa vuodessa.
 • Kireä rahatilanne aiheuttaa stressiä ja epävarmuutta.
 • Oma viesti ja suunta on hukassa ja koet olevasi jumissa.
 • Myyntiviestin sanoittaminen on hankalaa.

Lisäksi tämäkin saattaa kuulostaa tutulta..

 

 

 • Et tiedä miten tehdä aikaasi säästäen ja hyvältä tuntuvalla tavalla myyntiä ja markkinointia.
 • Haluat yrityksellesi toimivan strategian, jota voi noudattaa väsymättä vuodesta toiseen kestävällä ja tulosta tuovalla tavalla.
 • Myös huijarisyndrooma saa sinut välillä epävarmaksi ja vertaat itseäsi kilpailijoihin.
 • Sinua ärsyttää kova kilpailu ja haluaisit erottua alasi ykkösvalintana ilman hintakilpailua.
 • Sinulla on jo vakaata tuloa, mutta se ei riitä sinulle ja haluaisit kasvattaa bisnestäsi entisestään.
 • Sinulla siintää kenties haaveissa exit ja haluat tietää miten onnistua siinä!
 • Kaipaat kannustusta, tukea sekä konkreettista apua päätöksenteon tueksi.
 • Haluat kasvumentorin varmistamaan sinule stressitöntä ja kannattavaa yrittäjyyttä, joka mahdollistaisi sinulle 5000€ palkan 6 tunnin työajalla.

Tiedän tunteen, sillä olen itsekin ollut yrittäjänä samassa pisteessä aikaisemmin ja löytänyt vuosien varrella toimivan ratkaisun tähän.

 

Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2008 kuudessa eri yrityksessäni. Kaikki osaaminen on kehittynyt näiden yrittäjyysvuosieni aikana sekä monipuolisen työhistoriani myötä.

Kasvutakuu menetelmän avulla varmistat, että et joudu enää koskaan hintakilpailuun kilpailijoidesi kanssa. Sinun ei tarvitse enää "jahdata" ja kylmäkontaktoida asiakkaitasi vaan unelma-asiakkaasi valitsee ja kontaktoi itse sinut. 

Opit miten rakentaa houkutteleva palvelubuffet, jossa asiakkaasi kulkee sujuvasti fiksua asiakapolkua pitkin.

Opit miten voit rakentaa aikaasi säästävän ja tuottavan tavan markkinoida ja myydä sekä lanseerata palveluja tehokkaasti viimeisen päälle houkuttelevan offerin avulla.

Voin kokemukseeni perustuen luvata..

 

.. että valmennuksessa opettamani asiat todella toimii. Olen kehittänyt toimivat, kestävät ja tuloksen varmistavat strategiat vuosien yrittäjyyden tuoman kokemuksen myötä.

Opetan valmennuksessa sinullekin saman strategian, joka avulla olen kasvattanut oman, viidennen yritykseni liiketoiminnan sivutoimisesti alle vuodessa kymmenien tuhansien eurojen liikevaihtoon samalla kun olen toiminut vastuullisissa tehtävissä toisen yrityksen johdossa, pyörittänyt useamman asunnon vuokrausrumbaa sekä ollut läsnäoleva äiti neljälle lapselleni.

Sekä lisäksi siinä ohessa perustin myös 6. yritykseni, coworking -tilan yrittäjille.

Jos minä olen ehtinyt tämän tekemään, olen varma, että myös sinä ehdit!

 

Ryhmämentoroinnin päätteeksi sinulla on menetelmä hallussa, jonka avulla saat...

Selkeän strategian

 

Selkeät prosessit, strategia sekä suunnitelma, jonka ansiosta saavutat selkeyden tunteen, koet yrittäjyyden merkitykselliseksi, saat tehdä juuri sitä mitä haluat omien arvojesi mukaisesti.

 Kannattavan bisneksen

 

Liiketoiminnasta tulee kannattavaa ja pystyt  maksamaan itsellesi parempaa palkkaa, jotta voit toteuttaa jatkossa unelmiasi, elää kuten itse tahdot, harrastaa ja matkustella omien toiveidesi mukaisesti.
Lyhyemmän työajan

 

Työhön käytettävää aikaa menee vähemmän ja työminuutit käytetään oikeisiin asioihin, jotta voit lopulta vähentää työaikaasi ja pääset eroon turhasta sälästä, joka täyttää kelenterisi ja aivokapasiteettia.

Stressivapaan yrittäjyyden

 

Vähemmän stressiä, sillä tiedät tasan tarkkaan jatkossa miten teet myyntiä ja markkinoinita, jotta asiakas löytää itse luoksesi.

Itsemääräämisoikeuden ja vapauden

 

Sinulla on yrittäjän itsemääräämisoikeus, jonka turvin voit päättää miten paljon, mistä ja milloin tahdot töitä tehdä. Voit tehdä 6 tunnin työajalla tasaista 5000€ palkkatuloa yrittäjänä. 

Taloudellisen mielerauhan

 

Saavutat taloudellisen mielenrauhan, sillä pystyt lyhentämään lainaasi, maksamaan arjen kulut, kasvattamaan puskuria tulevaa varten sekä turvaamaan eläkkeesi yrittäjänä. 

Miltä yrittäjyys näyttää ennen ja jälkeen mentoroinnin:

Ryhmämentorointi koostuu seuraavista kokonaisuuksista:

MODUULI / VIIKKO 01

Kasvun mahdollistava pohja

 • Taloa ei saa vesitiiviiksi millään, jos sen katto vuotaa. Sama pätee yritykseen. Jos sen pohja vuotaa, kehitystoimenpiteet valuvat hukkaan. Tämän vuoksi valmennus alkaa sillä, että vuotava pohja korjataan kuntoon.

 

MODUULI / 02

Timanttinen yrityksen ydin

 • Varmistetaan asema oman markkinasi ykköstoimijana, jotta olet unelma-asiakkaasi ensimmäinen vaihtoehto jatkossa.
 • Tuotteistetaan palvelusi timanttiseksi, jotta edellytykset kannattaville bisnekselle on ylipäänsä olemassa.
 • Hiotaan erottuvuustekijäsi kuntoon, jotta sinun ei tarvitse enää joutua hintakilpailuun kilpailijoidesi kanssa.
 • Luodaan lyömätön palvelubuffet ja mutkaton asiakaspolku asiakkaallesi, jotta myyntisi helpottuu merkittävästi.

 

MODUULI / 03

Luodaan markkinointiprosessi, joka;

 • Tekee myyntityön lähes tarpeettomaksu.
 • On yksinkertainen, mutta älyttömän toimiva ja fiksu prosessi, jota on helppo noudattaa ilman jatkuvaa läsnäoloa somessa.
 • Emme tuhlaa tuhansia euroja markkinointiin, vaan teemme toimenpiteitä, jotka jättää myös viivan alle jotain.
 • Säästää aikaasi skaalattavien toimenpiteiden avulla ja jotka tekevät töitä puolestasi myös silloin kun sinä lomailet.

 

MODUULI 04

Yksinkertainen, hauska ja tuottava myyntistrategia

 • Opit tekemään myyntiä sellaisella tavalla, joka tuntuu sinusta itsestäsi hyvältä ja jota jaksat noudattaa viikosta toiseen.
 • Pääset haluessasi eroon myyntipuheluista kokonaan.
 • Jos et halua, sinun ei tarvitse enää koskaan tehdä kylmäpuheluita tai kylmäviestejä.
 • Saat todistaa myynnin hauskaksi ja helpoksi prosessiksi, joka on fiksun markkinoinnin myötä kypsien hedelmien keräämistä koriin.

 

MODUULI 05

Fiksut lanseeraukset

 • Skaalaat myyntisi fiksujen lanseerausten avulla ja koet ennen näkemättömiä tuloksia lanseerauksissa ja myynneissä.
 • Koska en usko, että kaikki meistä haluaa tehdä aina asioita samalla lailla, sen vuoksi opetan kolme erilaista tapaa vauhdittaa myyntiä äärimmäisen tehokkaiden lanseerausten avulla.
 • Voit halutessasi luopua kokonaan webinaareista ja haasteista lanseerauksissa!
 • Jos puolestasi pidät webinaarien pitämisestä ja haasteiden järjestämisestä, pysyt vauhdittamaan lanseerauksiasi yhdistämällä kahta äärettömän tehokasta lanseerausmalliani, jossa tulokset ovat takuulla erinomaiset!

 

MODUULI 06

Fiksun bisneksen elementit

 • Varmistetaan, että käytössäsi on fiksun bisneksen ja kasvun mahdollistamat elementit, jotta arkesi yrittäjänä on jatkossa mahdollisimman stressitöntä.
 • Saat arjen rutiinit toimiviksi ja tiedät mitä sinun tulee tehdä saadaksesi tasaisesti hyvää tulosta.
 • Varmistetaan, että sinulla on käytössä toimintamallit ja työkalut, jotka säästävät jatkossa työaikaasi vähintään 2 tuntia päivässä!

 

Sekä lisäksi saat kaikki nämä arvokkaat bonukset varmistamaan onnistumisesi fiksuna ja levollisena yrittäjänä! 

Lisää asiakkaita Googlesta ilman maksettua mainontaa!

 

SEO-asiantuntija Heljä Kokon valmennus / workshop palvelualan naisyrittäjille, jossa opit hyödyntämään hakukoneoptimointia ja saamaan myyntiä verkkosivujesi kautta ilman maksettua näkyvyyttä!

Pääsy Instagram-guru  Satu Güllen verkkovalmennukseen "Irti algoritmin kahleista", 

 

jonka avulla pääset eroon Instagramin algoritmin kahleista ja onnistut kasvattamaan orgaamisesti sitoutuneen yleisön Instagramissa.

Tässä kaikki tarvitsemasi vastaukset päätöksenteon tueksi:

Tutustun mielelläni tilanteeseesi ennakkoon, joten voit varata minulta ilmaisen tutustumispuhelun.

Varaa ilmainen ZOOM tutustumispuhelu täältä

Oletko edelleen kahden vaiheilla? Näin tiedät, sopiiko Kasvutakuu menetelmä -ryhmämentorointi sinulle:

Kasvutakuu menetelmä -ryhmämentorointi on sinulle, jos..

 • Sinulle on tärkeää verkostoituminen, ryhmän tuki sekä yhteys valmentajaan valmennuksen ajan.
 •  Tiedät, että haluat saavuttaa yrittäjänä rauhan ja selkeyden tunteen.
 • Toivot väljyyttä päiviisi, jotta voit keskittyä myös sinulle tärkeisiin harrastuksiin ja omaan hyvinvointiisi, mutta haluat saavuttaa sen sinun omilla ehdoillasi.
 • Haluat, että yrityksesi mahdollistaa sinulle paremman tulotason kasvattamatta omaa työmäärääsi tai toimimatta arvojesi vastaisesti, jotta voisit matkustella enemmän, pitää lomia silloin kun haluat tai saisit mahdollisuuden esimerkiksi sijoittaa tulevaisuutesi varalle.
 •  

Lisäksi, jos tunnet, että...

 • Olet väsynyt myynneistä stressaamiseen, epävarmuuteen ja jatkuvaan ratkaisujen etsimiseen sekä elät odottaen "parempia aikoja".
 • Sinusta tuntuu siltä, että "jotain on tehtävä", koska et vielä voi maksaa itsellesi riittävää palkkaa tai haluaisit tuplata nykyisen tulotason.
 • Et voi pitää vielä haluamasi määrää lomia ja olet liian kiinni "yrittämisessä".
 • Sinulla on tunne, että yrityksesi johtaa sinua etkä sinä yritystäsi!

 

 

 

Kasvutakuu menetelmä ryhmämentorointi

1970€ +alv

Mitä hinta sisältää

 • Jatkuva viestiyhteys minuun valmennusalustan yhteisössä 3kk ajan
 • 1h ryhmätapaaminen Zoomissa joka toinen viikko, jossa voit kysyä minulta apua ja päätöksentekotukea
 • 6 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin ja videoihin myös mentoroinnin päätyttyä
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

Mahdollisuus maksaa osamaksulla joustavasti(12-36kk osamaksu!) 

 

Varaa ilmainen etätapaaminen tai ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut ryhmämentoroinnista

Kasvutakuu menetelmä -ryhmävalmennus

1940€ +alv

Mitä hinta sisältää

 

 

 • Jatkuva viestiyhteys minuun valmennusalustan yhteisössä 3kk ajan
 • 1h ryhmätapaaminen Zoomissa joka toinen viikko, jossa voit kysyä minulta apua ja päätöksentekotukea
 • 6 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin ja videoihin myös mentoroinnin päätyttyä
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

Mahdollisuus maksaa osamaksulla joustavasti(12-36kk osamaksu!) 

 

Jos olet kiinnostunut mentoroinnista, ota yhteyttä tai varaa ilmainen tutustumispuhelu tästä

Plus ei riskiä, sillä saat 14 päivän tyytyväisyystakuun

 

Sinulla on 14 päivän tyytyväisyystakuu, jos muutatkin mielesi. Takuuehdon täyttymiseksi vaaditaan ainoastaan yksi toteutunut henkilökohtainen valmennustapaaminen etänä.

SAANKO ESITELLÄ VIELÄ KERTAALLEEN

 

 Kasvutakuu 

menetelmä -ryhmämentorointi

Tarjoan käyttöösi kaiken vuodesta 2008 alkaen kerryttämäni kokemuksen yrittäjyydestä. Olen koonnut äärimmäisen arvokkaan tietopankin valmennusalustalle, johon sinäkin saat pääsyn Kasvutakuu mentoroinnin myötä.

Avullani yrityksesi kasvumatka lyhenee useammalla vuodella! Siitä tulee nopeampaa, sujuvampaa sekä onnistut takuuvarmasti siinä mitä nyt olet todennäköisesti tavoittelemassa; enemmän itsemääräämisoikeutta ja lisää vaurautta kasvattamatta silti työtuntejasi. 

Kannattavuuden parantaminen, oman palkan lisääminen ja työajan vähentäminen tapahtuu järkevän strategian myötä.

Se ei tapahdu työaikaa lisäämällä ja tahtia kiihdyttämällä, sillä siten ei saavuteta kestävää yrittäjyyttä. 

Fiksun kasvun kanssa kulkee käsi kädessä myös yrittäjän oman vapaa-ajan lisääntyminen sekä muutenkin stressitön yrittäjän arki, jossa on mahdollisuus nauttia kohentuvasta tulotasosta.

Kasvutakuu mentoroinnissa varmistamme yrityksellesi yhdessä toimivan strategian laatimisen, jonka avulla saavutat 6 tunnin työajalla 5000€ palkan stressittömästi.

Lisäksi saat pääsyn menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin sekä valmennusalustalle rajoittamattomaksi ajaksi! 

TUTUSTU VALMENTAJAAN

Hei, olen Emma Ruotsala,

BisnesMentoring valmennusyrityksen

perustaja, kasvumentori sekä yritysstrategi! 

 

Olen kuuden yrityksen perustanut ja neljän exitin tehnyt sarjayrittäjä 16 vuoden menestyksekkäällä yrittäjyyskokemuksella. 

Olen Suomen ainut kasvumentori ja yritysstrategi, joka auttaa rakentamaan stressitöntä ja kannattavaa  yrittäjyyttä, joka mahdollistaa 4000€ kk-palkan 6 tunnin työajalla. 

Oppini perustuvat vuosien varrella kertyneeseen aitoon käytännön kokemukseen. Kestävään yrittäjyyteen ei ole olemassa vippaskonsteja tai taikatemppuja. 

Kannattava, kestävä ja stressivapaa yritys rakentuu perusfaktojen varaan, jotka täytyy olla kunnossa. Ne ovat bisneksen kivijalka-asioita, eivätkä ne perustu sattumaan tai mututuntumaan.

Liiketoimintaan kuuluu tietyt lainalaisuudet, joiden täytyy olla kohdallaan, että yritys saadaan kannattavaksi, stressittömäksi ja aikaa kestäväksi. Sen lisäksi tarvitaan selkeä strategia, jolla liikeidea muutetaan tasaiseksi tulovirraksi. 

Erittäin monipuolisen työurani (sekä B2B että B2C puolelta), yrittäjyyshistoriani sekä koulutukseni puolesta (ylempi korkeakoulututkinto markkinointi, yrittäjyys, johtaminen) pystyn tarjoamaan asiakkaideni käyttöön hyvin laajan osaamiseni sekä käytännön konkreettiset teot.

Jaan mielelläni kaiken tiedon ja kokemuksen myös sinun kanssasi ja varmistan henkilökohtaisesti myös tulokset.

Varaa kanssani tapaaminen ja katsotaan miten voin olla parhaiten sinulle avuksi.

Terveisin, 

Emma

Varaa maksuton tapaaminen kanssani

Kasvutakuu menetelmä -ryhmävalmennus

1940€ +alv

Mitä hinta sisältää

 

 

 • Jatkuva viestiyhteys minuun valmennusalustan yhteisössä 3kk ajan
 • 1h ryhmätapaaminen Zoomissa joka toinen viikko, jossa voit kysyä minulta apua ja päätöksentekotukea
 • 6 laajaa ja kattavaa verkkovalmennus moduulia valmennusvideoineen ja materiaaleineen
 • Rajattoman pääsyn menestyvän yrittäjän materiaalipankkiin ja videoihin myös mentoroinnin päätyttyä
 • Valmiita pohjia ja yrittäjyyttä helpottavia materiaaleja suoraan omaan käyttöön ja hyödynnettäväksi omiin tarpeisiin
 • 10+ bonus valmennusvideota

 

Mahdollisuus maksaa osamaksulla joustavasti(12-36kk osamaksu!) 

 

Jos olet kiinnostunut mentoroinnista, ota yhteyttä tai varaa ilmainen tutustumispuhelu tästä