Ota seurantaan Instagramisssa

 

Paljastan tässä dokumentissä 16 vuoden yrittäjyys kokemuksen ja viiden eri perustamani  yrityksen myötä syntyneen äärettömän tehokkaan ja nerokkaan strategiani, jolla johtaa koko yrityksen prosesseja.

 

 

Nerokkain ja tehokkain strategia yrittäjille 

 

 

Oletko valmis viemään yrittäjyytesi seuraavalle tasolle?

 

Jos vastasit kyllä, niin tässä on ratkaisu sinulle. 16 vuoden kokemuksen ja viiden eri perustetun yrityksen myötä sekä kymmenien tuhansien eurojen koulutuksiin sijoittamisen jälkeen on syntynyt nerokkain ja tehokkain strategia.

 

Kutsun tätä strategiaa HEP-strategiaksi, joka kattaa yrityksen kaikki tarvittavat prosessit ja vaiheet. HEP-strategia on paljon muutakin kun markkinointi -ja myyntistrategia. Se on yrityksen kokonaisvaltainen prosessi, joka laittaa yrityksen kaikki osa-alueet kuntoon.

 

Tämän strategian avulla rakensin tämän viidennen yritykseni menestyksekkäästi alle vuodessa tuottamaan kymmeniä tuhansia euroja lisätuloja minulle ja perheelleni. Ja nyt paljastan sen kaiken tässä 17 euron dokumentissani.

 

 

Strategiani on kehittynyt vuosien kokemuksen ja kymmenien eri valmennusten pohjalta. Etsin vuosia prosessia joka toimisi ja olisi samanaikaisesti myös tuottava, tehokas ja omaa aikaani säästävä.

 

Lisäksi halusin, että yrittäjyys on myös stressitöntä ja hauskaa, joten kylmäsoittelut ja kylmäviestittelyt eivät tulleet kyseeseen. En myöskään rakastanut myyntipalavereissa istumista tai loputtomia myyntiwebinaareja. Joten kesti vuosia, ennenkun löysin täydellisen ratkaisun, jossa kaikki palaset osuivat kohdilleen.

 

Olen käyttänyt vuosia ja kymmeniä tuhansia euroja tämän menetelmän hiomiseen, ja nyt jaan sen kanssasi VAIN 17 eurolla!

 

 

Tämä strategia on auttanut minua rakentamaan menestyksekkään liiketoiminnan, jonka myynnit on ensimmäisenä vuotena ollut kymmeniä tuhansia euroja.

 

Kaikki tämä työskennellen vain 15 tuntia viikossa sivutoimisena yrittäjänä ja neljän lapsen äitinä. Samalla johtaen toisen yrityksen liiketoimintaa sekä pyörittäen useamman sijoitusasunnon rumbaa.

 

Kuvittele mitä tämä strategia voi tehdä sinulle ja yrityksellesi, jos minäkin sain rakennettua kaiken tämän sen avulla nolla lähtötilanteesta kaiken tuon muun ohella sivutoimisena yrittäjänä..

Lunasta HEP-strategia pähkinänkuoressa hintaan 17,90€ +alv

Saat sähköpostiisi saman tien dokumentin.

 

 

Lunasta HEP-strategia tästä!

 

Hei, olen Bisnes Mentoring yrityksen perustaja, Emma Ruotsala! Odotan innolla saavani jakaa nerokkaan HEP-strategiani juuri sinun kanssasi

 

Haluaisin jakaa kanssasi 16 vuoden yrittäjyys kokemukseni, lukuisten onnistumisten ja epäonnistumisten sekä kymmenien eri koulutusten ja valmennusten myötä lopulta kehittämäni nerokkaan strategian.

Tämä on strategia, joka sisältää nerokkaimmat, tehokkaimmat sekä hauskimmat tuotteistus, markkinointi-myynti -ja lanseerausprosessit, joihin olen koskaan aikaisemmin törmännyt.  

Ja joita kukaan muu valmentaja ei opeta.

 Kutsun tätä strategiaa HEP-strategiaksi, jonka avulla jo ennestään hyvin myyntiä tekevät yrittäjät pystyvät nostamaan liikevaihtonsa entistä kovemmalle tasolle lisäämättä lainkaan omaa työaikaansa, palkkaamatta ainoatakaan tiimiläistä tai tekemättä ainoatakaan myyntipuhelua, kylmäkontaktointia tai myyntiwebinaaria.

Olin itse ihan “ok” liikevaihtoa tekevä yrittäjä vielä jokin aika sitten. 

Tein ihan hyvän määrän myyntiä, mutta osittain sellaisilla tavoilla, joita en jaksanut hirveän mielelläni ja innoissani toistaa..

En suoranaisesti syttynyt myyntipuheluissa istumisesta (tein sitä vuosia ja rupesin inhoamaan sitä), en voinut sietää ajatusta kylmäkontaktoinneista somessa (en siedä kun minuakaan kylmäkontaktoidaan) ja kylmäpuhelut saivat suorastaan voimaan pahoin…(en itsekään koskaan vastaa tuntemattomaan numeroon.)

Sitten kokeilin webinaarien pitämistä ja ilmaisten haasteiden tekemistä…

…no, se oli ihan jees, parempi kun yllä mainitut keinot, mutta jokin siinäkin tökki vaikka euroja tuli kassaan. 

Sillä..

 ..yleensä ne henkilöt, joilla on paljon aikaa ja motivaatiota istua ilmaisissa webinaareissa ja koulutuksissa EIVÄT ole niitä asiakkaita, jotka välttämättä ovat maksavia ja potentiaalisia asiakkaita minulle.. 

 Minun unelma-asiakas on sellainen, joka HALUAA saada muutoksia aikaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, aikaa tuhlaamatta.

 Lisäksi en pitänyt webinaareissa myymimestä (kuka siitä ylipäänsä tykkää??)  ja mielsin sen enimmäkseen hyvänä keinona lämmittää yleisöä ja kasvattaa sähköpostilistaa.

 Koska en löytänyt itselleni tarpeeksi tehokasta ja hauskaa tapaa tehdä myyntiä ja lanseerauksia, päädyin itse yhdistelemään lähes 16 vuoden yrittäjyyden aikana ja viiden eri yritykseni sekä lukuisten koulutusten myötä oppimiani strategioita ja prosesseja.

 Näiden kaikkien asioiden summana olen kehittänyt äärimmäisen tehokkaan, nerokkaan ja HAUSKAN tavan tehdä TASAISESTI myyntiä ympäri vuoden sekä sen lisäksi silloin tällöin lanseerata tai tehdä myyntikampanjan kun haluan saada kassaan kerralla reippaasti rahaa. (Yli 20teur.)

 Kutsun tätä prosessia nimellä HEP-myyntiprosessi. 

 Se sisältää strategista ja psykologiaan perustuvaa sisältömarkkinointia, jolla yleisösi ennakkomyydään tulikuumaksi ja sen jälkeen myynnin tehtävä on enää poimia kypsät hedelmät koriin ravistamalla puuta. Ei muuta.

Haluatko kuulla, mitä strategia sisältää kokonaisuudessaan?

Siinä tapauksessa lunasta oma dokumenttisi, jossa paljastan kaiken sinulle!

Terkuin, 

Emma