Osta tästä

 

Magneettinen markkinointi ja stressitön myynti 

–strategia digiyrittäjille, valmentajille ja asiantuntijayrittäjille

 

Oletko valmis vapauttamaan omaa aikaasi, tekemään markkinoinnista hauskaa ja magneettista ja sen myötä myynnistä niin tehokasta ja helppoa, että se tuntuu kypsien hedelmien keräämiseltä koriin?

 

 

 

Jos jatkoit lukemista, vastasit todennäköisesti kyllä. 

Olen koonnut 2008 vuodesta asti kertyneen yrittäjyys kokemuksen, kuuden eri perustamani yrityksen sekä kymmenien tuhansien eurojen koulutuksiin sijoittamisen jälkeen syntyneen "Magneettinen markkinointi ja stressitön myynti" -strategian yhteen 26 sivuiseen pdf-dokumenttiin.

 

Kutsun tätä kokonaisvaltaisesti yritystä ohjaavaa kaavaa "Magneettinen markkinointi ja stressittön myynti" strategiaksi. Mutta se on paljon muutakin kun vain markkinointi -ja myyntistrategia.

 

Se on yrityksen kokonaisvaltainen strategia, joka huomioi kannattavan ja kestävän yrityksen kaikki osa-alueet siihen malliin, että voit sanoa hyvästit jatkuvalle hintakilpailulle, asiakkaiden metsästämiselle, stressaavalle myynnille ja aikaasi syövälle markkinoinnille.

 

Tämän kaavan avulla rakensin tämän viidennen yritykseni menestyksekkäästi alle vuodessa tuottamaan kymmeniä tuhansia euroja lisätuloja minulle ja perheelleni.

 

1,5 vuotta tämän yrityksen perustamisesta jäin jälleen täyspäiväiseksi valmennusalan yrittäjäksi sanottuani heipat ex-yritykselleni, jonka myin pörssiyhtiölle 2021.

 

Lisäksi se on auttanut jo kymmeniä asiakkaitani parantamaan heidän yrityksensä prosesseja. Sen ansiosta heidän yrityksen kannattavuus on lisääntynyt samalla kun heidän oma vapautensa on kasvanut. Lisäksi se on tehnyt heidän  yrittäjyydestä paljon hauskempaa, ennustettavampaa  ja stressittömämpää!

 

Ja nyt paljastan sinulle tässä 17 euron 26 sivuisessa dokumentissa ne tärkeimmät osa-alueet, jotka ovat mahdollistaneet minulle ja asiakkailleni tämän kaiken.

 

Annan lisäksi 100% rahat takaisin takuun, mikäli et saa minkäänlaisia tuloksia tämän mallin testaamisesta.

 

 

Tämä strategia ja kaava on kehittynyt vuosien kokemuksen pohjalta. Etsin pitkään prosessia joka toimisi ja olisi samanaikaisesti kevyt toteuttaa, mutta myös tuottava, tehokas ja omaa aikaani säästävä.

 

Lisäksi halusin, että yrittäjyys on myös stressitöntä ja hauskaa, joten kylmäsoittelut ja kylmäviestittelyt eivät tulleet kyseeseen. En myöskään rakastanut myyntipalavereissa istumista tai loputtomia myyntiwebinaareja, vaikka tiettyyn pisteeseen saakka niitä voinkin tehdä. Joten kesti vuosia, ennenkun löysin täydellisen ratkaisun, jossa kaikki palaset osuivat kohdilleen.

 

Olen käyttänyt vuosia ja kymmeniä tuhansia euroja tämän menetelmän hiomiseen, ja nyt jaan sen kanssasi VAIN 17 eurolla!

 

Kyseessä on magneettisen, strategisesti suunnitellun ja ennakkomyyvän sisältömarkkinoinnin yhdistäminen yksinkertaiseen myyntiprosessiin, jossa myynti on enää kypsien hedelmien poimimista koriin. Sillä siinä vaiheessa kun on itse myymisen aika, asiakas on jo itse kontaktoinut sinut ja ilmaissut kiinnostuksensa palveluasi kohtaan.

 

 

Tässä muutaman asiakkaan kommentti heidän testattuaan strategiaa.

 

Tämä strategia on auttanut minua (sekä kymmeniä asiakkaitani) rakentamaan menestyksekkään liiketoiminnan, jonka myynnit on ensimmäisenä vuotena ollut kymmeniä tuhansia euroja.

 

Kaikki tämä työskennellen vain 15 tuntia viikossa sivutoimisena yrittäjänä ja neljän lapsen äitinä. Samalla johtaen toisen yrityksen liiketoimintaa sekä pyörittäen useamman sijoitusasunnon rumbaa.

 

Kuvittele mitä tämä strategia voi tehdä sinulle ja yrityksellesi, jos minäkin sain rakennettua kaiken tämän sen avulla nolla lähtötilanteesta kaiken tuon muun ohella sivutoimisena yrittäjänä..

Lunasta Magneettinen markkinointi ja stressitön myynti –strategia nyt hintaan 17,90€ +alv

Saat sähköpostiisi saman tien 26 sivuisen dokumentin jolla on kaiken lisäksi 100% tyytyväisyystakuu!

 

 

Osta tästä

 

Hei, olen BisnesMentoring yrityksen perustaja, Emma Ruotsala! Odotan innolla saavani jakaa tämän "Magneettinen markkinointi ja stressitön myynti" -kaavan juuri sinun kanssasi

 

Haluaisin jakaa kanssasi 16 vuoden yrittäjyys kokemukseni, lukuisten onnistumisten ja epäonnistumisten sekä kymmenien eri koulutusten ja valmennusten myötä lopulta kehittämäni nerokkaan strategian.

 

Tämä on strategia, joka sisältää nerokkaimmat, tehokkaimmat sekä hauskimmat tuotteistus, markkinointi-myynti -ja lanseerausprosessit, joihin olen koskaan aikaisemmin törmännyt.  

 

Ja joita kukaan muu valmentaja ei opeta.

 

Kutsun tätä strategiaa Magneettinen markkinointi ja stressitön myynti -strategiaksi, jonka avulla jo ennestään hyvin myyntiä tekevät yrittäjät pystyvät nostamaan liikevaihtonsa entistä kovemmalle tasolle lisäämättä lainkaan omaa työaikaansa, palkkaamatta ainoatakaan tiimiläistä tai tekemättä ainoatakaan myyntipuhelua, kylmäkontaktointia tai myyntiwebinaaria. (Jollei he sitten itse halua niitäkin lisäksi tehdä!)

 

Olin itse tämän viidennen yritykseni osalta ihan “ok” liikevaihtoa tekevä sivutoiminen yrittäjä vielä syksyllä 2023. (Lisäksi minulla oli vielä työsuhde myymääni yritykseen voimassa.)

 

Tein ihan hyvän määrän myyntiä, mutta osittain sellaisilla tavoilla, joita en jaksanut hirveän mielelläni ja innoissani toistaa..

 

En suoranaisesti syttynyt myyntipuheluissa istumisesta (tein sitä vuosia ja rupesin inhoamaan sitä), en voinut sietää ajatusta kylmäkontaktoinneista somessa (en siedä kun minuakaan kylmäkontaktoidaan) ja kylmäpuhelut saivat suorastaan voimaan pahoin…(en itsekään koskaan vastaa tuntemattomaan numeroon.)

 

Sitten kokeilin webinaarien pitämistä ja ilmaisten haasteiden tekemistä…

 

…no, se oli ihan jees, parempi kun yllä mainitut keinot, mutta jokin siinäkin tökki vaikka euroja tulikin kassaan. 

 

Sillä..

 

 ..Minun unelma-asiakas on sellainen, joka HALUAA saada muutoksia aikaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, aikaa tuhlaamatta. Ei välttämättä ilmaisten webinaarien avulla, sillä usein he ovat kiireisiä yrittäjiä, joilla ei ole aikaa istua ilmaisissa koulutuksissa..

 

Koska en millään löytänyt itselleni tarpeeksi tehokasta ja hauskaa tapaa tehdä myyntiä ja lanseerauksia, päädyin itse yhdistelemään lähes 16 vuoden yrittäjyyden aikana ja kuuden eri yritykseni sekä lukuisten koulutusten myötä oppimiani strategioita ja prosesseja.

 

Näiden kaikkien asioiden summana olen kehittänyt äärimmäisen tehokkaan, nerokkaan ja HAUSKAN tavan tehdä TASAISESTI myyntiä ympäri vuoden sekä sen lisäksi silloin tällöin lanseerata tai tehdä myyntikampanjan kun haluan saada kassaan kerralla reippaasti rahaa. (Yli 20teur.)

 

Tämä kaava sisältää strategista ja MAGNEETTISTA sisältömarkkinointia, jolla yleisösi ennakkomyydään tulikuumaksi ja sen jälkeen myynnin tehtävä on enää poimia kypsät hedelmät koriin ravistamalla puuta. Ei muuta.

 

Haluatko kuulla, mitä strategia sisältää kokonaisuudessaan?

Siinä tapauksessa lunasta oma 26 sivuinen pdf-dokumenttisi, jossa paljastan kaiken sinulle!

 

Terkuin, 

Emma

p.s Annan sinulle rahat takaisin takuun, jos et testaamisesta huolimatta hyödy tästä lainkaan! 

Lunasta "Magneettinen markkinointi ja stressitön myynti – strategia nyt hintaan 17,90€ +alv

Saat sähköpostiisi saman tien 26 sivuisen dokumentin, jolla on kaiken lisäksi 100% tyytyväisyystakuu!

 

 

Osta tästä